oMeGAS Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 Cam cat ulei intra intr-un brat ? Vreau sa stiu daca am nevoie de mai mult de 1 litru pt ambele brate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 Cam cat ulei intra intr-un brat ? Vreau sa stiu daca am nevoie de mai mult de 1 litru pt ambele brate. Sper sa iti fie de folos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oMeGAS Postat Februarie 12, 2008 Autor Share Postat Februarie 12, 2008 Sper sa iti fie de folos. Am manualul de mentenanta al furcii. Multumesc oricum pentru intentie. Ideea este ca nu stiu daca sa iau 2 litrii sau unul de ulei. Daca intr-un brat intra mai putin de 0.5l atunci nu-mi trebuie dacat un litru pt ambele. Daca nu, trebuie sa iau 2 litrii. Ai schimbat vreodata tot kit-ul ? Ce echivalente gasesc pentru T158 si T511 mentionate in manual ? Ai idee unde se pot procura ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 (editat) nu lua 2 L iti ajunge 1L...intra cam 380 g...eu atat am bagat.. Editat Februarie 12, 2008 de piti_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate