menonfire83 Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 salut am deschis acest topic in speranta ca mai e cineva care are aest scuter sa aceasta marca --mai schimbam niste pareri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
menonfire83 Postat Februarie 15, 2008 Autor Share Postat Februarie 15, 2008 taiwan dupa mine e de 2 ori mai de calitate ca si chinezariile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDeYe008 Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 mda...sunt facute in taiwan si sunt putin mai bune...dar nu-l poti compara cu scutere fabricate in Italia de exemplu... uite s-o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
menonfire83 Postat Februarie 16, 2008 Autor Share Postat Februarie 16, 2008 pai atunci poti spune ce e cel mai alb dintre negri --- Mesaj completat în 16 Feb 2008 10:40 -------------cum naiba are asta din poza 2 telescoape pe spate ca suspensii ca al meu nu are decat unu pe partea stnga ,,,se pot pune 2 ca eu pt al 2 nu vad nici un loc de prins . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDeYe008 Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 pai atunci poti spune ce e cel mai alb dintre negri <small>--- Mesaj completat în 16 Feb 2008 10:40 -------------</small><br/>cum naiba are asta din poza 2 telescoape pe spate ca suspensii ca al meu nu are decat unu pe partea stnga ,,,se pot pune 2 ca eu pt al 2 nu vad nici un loc de prins . probabil e de 125 cmc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 Asta seamana cu TKR TKR: TGB: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
menonfire83 Postat Februarie 18, 2008 Autor Share Postat Februarie 18, 2008 adik ce vrei sa spui...................... te referi la suspensia spate pai din fabrica are loc doar pt una pe partea stnaga spate acu probabil ala din poza e de 125 da al meu asta de 49 nu ar loc si pt al 2 telescop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 Scuterul din poza atasata de ReDeYe008 arata bine lucrat! Dak e si ieftin eu zic ca merita luat pt ca desi i facut in china arata cat de cat bine!+ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin malos Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 salut am deschis acest topic in speranta ca mai e cineva care are aest scuter sa aceasta marca --mai schimbam niste pareri. Tot slabe sint ,nas da la schimb un malaguti de 10 ani pe asa ceva nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cazanionut Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 nu sunt chiar asa slabe.............cititi pe siteul TGB si vedeti ca TGB asigura CVT-urile pentru piaggio................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate