gigivasile Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Ce scutere ati cumpara pt a le inchiria pe sezonul d vara ...care tin l tavaleala .... cam cu cat se inchiriaza....si cam cat costa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The One. Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Din propria experienta,as alege aprilia scarabeo(consum mic, foarte fiabile ),apoi pe piaggio free(aproape indestructibile dar consum maricel),apoi alte marci.Depinde si cum vrei sa cumperi,noi sau second. Spor la treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Ce scutere ati cumpara pt a le inchiria pe sezonul d vara ...care tin l tavaleala .... cam cu cat se inchiriaza....si cam cat costa piaggio nrg model vechi,piaggio typhoon,mbk booster,mbk ovetto,malaguti f10 si altele la noi se inchiriaza scutere cu 30 ron/ora ... iar cine strica,plateste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Si eu as miza pe malagutti f10, aprilia scarabeo(is f fiabile)...ar mai fi yamaha mbk,... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Si eu as miza pe malagutti f10, aprilia scarabeo(is f fiabile)...ar mai fi yamaha mbk,... yamaha mbk ... cate modele or fi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivasile Postat Februarie 15, 2008 Autor Share Postat Februarie 15, 2008 (editat) Noi as vrea. ar merge Peugeot Ludix? ceva pareri pls Editat Februarie 15, 2008 de gigivasile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin malos Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Ce scutere ati cumpara pt a le inchiria pe sezonul d vara ...care tin l tavaleala .... cam cu cat se inchiriaza....si cam cat costa Freeul este minunat ,scartabeoul la fel ,dar mai sint si Honda SH ,sau Sky ,am vindut multe din astea si nu am avut probleme cu ele,nu te baga la motoare frantuzesti ca nu gasesti piese de schimb si de la altele ,doar originale si numai de la peugeot si preturile sint foarte mari si mai greu de prociurat,daca vrei ceva din Italia euro100kgs@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate