robychopper Postat Aprilie 20, 2005 Autor Share Postat Aprilie 20, 2005 mama ce teapa am luat cu ultimele doua poze...credeam ca este eu stiu ce monstru de motor si este un minichopper...nefiind nimeni in poza am avut impresia ca este mare acum ca sa vedeti ce este va pun niste poze....mor de ris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 20, 2005 Autor Share Postat Aprilie 20, 2005 inca una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 20, 2005 Autor Share Postat Aprilie 20, 2005 adevarul ca numi vine sa cred ..motorul asta micut in V are 16 cai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 20, 2005 Autor Share Postat Aprilie 20, 2005 aici aveti linkul unde lam, gasit chiar merita sal vedeti si preturile este tot motorul in detaliu cadru roti tot http://www.crazy-8-ball.com/mini-chopper-frames.htm si acum ia uitativa la poza asta nefiind nici o persoana in poza iti da o iluzie optica ,ca etes un chopper mare de numi vine sa cred oricum frumos lucrat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 20, 2005 Autor Share Postat Aprilie 20, 2005 scrie datele tehnice ca are 16 cai simsonul are 12 al dracu motoras...de la ce o fi oare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 20, 2005 Autor Share Postat Aprilie 20, 2005 cunoaste careva motorul asta ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate