Ioana Suzuki Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 Se anunta vreme cu soare sambata, asa ca m-am gandit sa dam o tura in afara Bucurestiului. Posibila destinatie: Targoviste. Sau Giurgiu. Ne oprim sa mancam undeva frumos (stiu eu vreo doua restaurante)... Cine vine, daca nu ninge/ploua? Plecare de dimineata, pe la zece. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 Se anunta vreme cu soare sambata, asa ca m-am gandit sa dam o tura in afara Bucurestiului. Posibila destinatie: Targoviste. Sau Giurgiu. Ne oprim sa mancam undeva frumos (stiu eu vreo doua restaurante)... Cine vine, daca nu ninge/ploua? Plecare de dimineata, pe la zece. hai la ruse /index.php?...p;#entry1056687 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 ORICE ATI FACE NU VA OPRITI SA MANCATI LA HANUL galben IN LOCALITATEA CONTESTI decat daca dati comanda telefonic cu 2 ore inainte sa ajungeti si pentru plimbari SCURTE ce sens are sa iesiti din bucuresti daca mergi din sud in nord sau din est in vest e ca si cum ai fi plecat in voiaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 ORICE ATI FACE NU VA OPRITI SA MANCATI LA HANUL galben IN LOCALITATEA CONTESTI decat daca dati comanda telefonic cu 2 ore inainte sa ajungeti si pentru plimbari SCURTE ce sens are sa iesiti din bucuresti daca mergi din sud in nord sau din est in vest e ca si cum ai fi plecat in voiaj Subscriu la partea cu Hanul Galben. Mancarea buna, dar mie mi'au adus friptura cand ne pregateam de plecare ...dupa vreo 2 ore ) Asa ca am luat la pachet Oricum, chelnerita frumusica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate