kleiny Postat Iunie 11, 2008 Autor Share Postat Iunie 11, 2008 am propus si nu cred ca m-ati luat in seama din cauza de bere.. ,ce ziceti de enduro-maniaco-depresiv 4 & EMA sibiu sub patronajul red bull..ar fi cea mai tare intrunire enduro din romania daca ne unim..daca luati situatia in calcul vbim pe gusterita...de data asta dau eu berea... Sigur ca luam situatia in calcul. Suna chiar bine. Vorbim pe Gusterita in 12 iulie clau, io zic ca un motiv pt care am fost destul de putini a fost suprapunerea cu etapa de CN. multi s-au speriat de Codul Portocaliu, ca vin futunile,etc... dupa mine, un numar prea mare de participanti complica lucruile. mult mai greu de organizat, mai greu de controlat, si... mult mai greu de multumit oamenii. Daca stau sa ma gandesc, ai dreptate Luciane, un numar prea mare de concurenti ar fi foarte greu de controlat si de impacat. Dar si propunerea lui Stef este interesanta. Sa vedem ce ne propune exact si vom lua o hotarare apoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Sigur ca luam situatia in calcul. Suna chiar bine.Vorbim pe Gusterita in 12 iulie Daca stau sa ma gandesc, ai dreptate Luciane, un numar prea mare de concurenti ar fi foarte greu de controlat si de impacat. Dar si propunerea lui Stef este interesanta. Sa vedem ce ne propune exact si vom lua o hotarare apoi. Si eu cred ca ideea lui Steffi este buna-cred ca impreuna am putea face ceva deosebit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate