fricz-ko Postat Aprilie 20, 2005 Share Postat Aprilie 20, 2005 Cu cateva zile inainte de Craciun am reusit si eu sa inplinesc un vis de (cel minim) 2 ani. Am luat Simsonica. Nu a fost suficient nervi pt parinti ca am adus din cealalta parte a tarii, a sosit in portbagaj. Inca nu e terminat, mai am o gramada de facut DAR am facut un mare pas inainte si anume am reusit sa inscriu Electricitatea inca nu-i pus la punc. Din punctu asta de vedere astept sfaturile si ajutorul vostru. Am luat un alternator de Jupiter 5, 12V 8A, rusul de la cine am luat a avut ceva cutie elctrica care inlocuieste releurile. Daca puteti sa-ma ajutati cu o schema electrica sau sfaturi, o sa-l multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fricz-ko Postat Aprilie 20, 2005 Autor Share Postat Aprilie 20, 2005 o sa postezi si cateva poze din vremea reperatiilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fricz-ko Postat Aprilie 20, 2005 Autor Share Postat Aprilie 20, 2005 alta poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fricz-ko Postat Aprilie 20, 2005 Autor Share Postat Aprilie 20, 2005 inca in bucati !? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fricz-ko Postat Aprilie 20, 2005 Autor Share Postat Aprilie 20, 2005 inca una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fricz-ko Postat Aprilie 20, 2005 Autor Share Postat Aprilie 20, 2005 (editat) inca una Editat Aprilie 20, 2005 de fricz-ko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fricz-ko Postat Aprilie 20, 2005 Autor Share Postat Aprilie 20, 2005 Cu proprietarul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Aprilie 21, 2005 Share Postat Aprilie 21, 2005 Succes Frici!!! Sper s-o aduci pana la Cluj candva! Chiar arata bine! Din povestirile tale credeam ca e intr-o stare jalnica, dar m-am inselat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fricz-ko Postat Aprilie 21, 2005 Autor Share Postat Aprilie 21, 2005 numarul ei este HR-04-YND asta vine din indian(zic io, dar din fericire asta am nimerit-o) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo5peb Postat Aprilie 24, 2005 Share Postat Aprilie 24, 2005 felicitari si spor la munca ! ps am si eu deca asemanator si o sa fiu in paralel cu tine ,poate mai schimbam o piesa ceva o bucsa sau un ghidon astept un raspuns de la tine asfalt uscat si toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Aprilie 24, 2005 Share Postat Aprilie 24, 2005 Felicitari! Sa ai grija de ea ca tare mi-a fost draga! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate