ionut73 Postat Aprilie 25, 2005 Autor Share Postat Aprilie 25, 2005 Liviu, Nu e ba nici o difierenta. si GS-ul e la fel. Merci Soso; trebuie sa mai pun poze ca am fost si ieri la o chinuiala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 Lasa ca imi fac eu janta si imi iau cauciucuri si vezi tu ce poate "vantu' liber de miazanoapte". Hai, pune poze ca sunt curios Salut, L Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 25, 2005 Autor Share Postat Aprilie 25, 2005 Bine Liviu. Te astept cu drag. Daca-i pui cauciucuri bune, teoretic poti sa mergi cu ea pe unde vrei. Asta daca nu-ti pasa de ea. Daca-ti pasa, o sa trebuiasca sa ai grija de motorul racit cu aer, de amortizoarele cu cursa mica si de ambreiajul care trebuie sa traga (uneori prin noroi si pe pante) o motocicleta destul de grea. Oricum mah, iesim si la plimbari mai "de vara" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 (editat) Buei, pt. cine a fost cu noi am cedeuri gratis cu toate pozele. Pt. cine nu, le vind eften; 10 RON / buc. Editat Aprilie 25, 2005 de floricel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate