Kenno Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 am un carb mikuni si ceva piese de ETZ (si nu numai). pentru detalii: /index.php?showtopic=173461 --- Mesaj completat în 25 Feb 2008 17:58 -------------haideti fratilor! doar nu vi se pare scump un mikuni impecabil.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el bike Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 un up de la mine poate are cineva nevoie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kenno Postat Martie 14, 2008 Autor Share Postat Martie 14, 2008 pentru cei interesati, vand o pereche de coburi de piele. 100 ron amandoua. aveam si niste poze aici pe site dar nu mai stiu unde sunt... le postez cat de curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wheelsandspeed Postat Martie 24, 2008 Share Postat Martie 24, 2008 pentru cei interesati, vand o pereche de coburi de piele. 100 ron amandoua. aveam si niste poze aici pe site dar nu mai stiu unde sunt... le postez cat de curand. Ma intereseaza carburatorul Mikuni, releul de incarcare, ceasul kilometraj. Intrebare: care e diferenta intre carburatorul de ETZ original si acesta Mikuni? Consum, putere,etc. Daca mai sunt de vinzare, astept preturi concrete, nu negociez nimic daca sunt rezonabile. PS; Un atas de Simson sau MZ-ES sau Panonia, daca sti da-mi un link, mail sau relefon Email : wheelsandspeed@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate