Sari la conținut

Kenno

INACTIV
  • Număr conținut

    208
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.paintings.scriptmania.com

Profil

  • Locatie
    ALBA
  • Carnet moto din
    2003
  • Numar Moto
    litera litera-cifra cifra-litera litera litera
  • Club
    All Of Them

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Mz ES 250, Mz Etz 250, Yamaha Virago 250, Mz Etz 250...again

Kenno's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Kenno

    Accident 21.03.2011

    R.I.P. acum prea putin mai conteaza cine a fost vinovat. voi conduceti cum stiti mai bine si rugati-va sa sa faca toti la fel.
  2. Kenno

    BURSA LOCALA

    Salutare! pentru amatorii de MZ, am un ETZ 250 de vanzare. vreau sa imi i-au un enduro si ar fi pacat sa transform ETZ-ul. pentru cei interesati: http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...986-192320.html Asfalt uscat!
  3. "trafic redus"...asta inseamna ca nu era singur, iar pentru viteze mari, nu e suficient doar un drum drept si un "trafic redus". responsabilitatea se asuma inainte de a face ceva nu dupa; pentur ca "dupa" nu mai foloseste nimanui. si chiar daca o sa dai tu socoteala politiei (sa nu fie vreodata motiv!) la ce iti va mai folosi tie sau celui pe care l-ai lovit? se pare ca e greu de citit printre randuri....dar asta e! nu am vazut pe cineva sa te judece aici. inca nu ti-ai dat seama ca nu iti vrea nimeni raul, ci dimpotriva? chiar si eu, asa "urat" cum ti-am vorbit, iti doresc sa mergi si sa te intorci intreg si tu si cei pe langa care treci. si spun asta la modul cel mai serios. cu foarte putin timp in urma am vorbit cu un amic care a supravietuit unui accident (doi pe un motor - celalalt nu a avut sansa asta). nu o sa il descriu fizic pentur ca banuiesc ca o sa-l vezi pe amicul tau mai tarziu si iti vei face o idee. sfatul lui: "ne va urcati bauti pe motor si nu cautati sa faceti impresii. motorul (motorul lui, nu al celui care a murit) il dau si nu imi mai i-au altul. nu vreau sa ii necajesc mai mult pe ai mei". vorbea in timp ce prietena lui il tine de brat; de cel sanatos ca celalalt brat e posibil sa nu isi mai revina. acum hai sa o treaba faina pentru amandoi, gokart: daca amicul tau, dupa ce se recupereaza (ii dorim asta cat mai curand!) o sa iti spuna: "ba, eu imi i-au alt motor si mai puternic ca suza dinainte" eu te caut si dau de baut. dar daca o sa iti spuna: "gata cu motoarele. mai rar sau deloc", atunci tu mergi cu viteza legala ceruta pe drumul pe care mergi. tu ma anunti ce ai vorbit cu amicul tau (eu o sa te cred pe cuvant) si ne respectam cuvantul. te tine?
  4. subscriu pentru @moto comuniste si @feno. gokart, nu e responsabilitate sa spui "da, l-am omorat pe x cu motorul". asta e prostie, e afirmatie, recunoastere dar nu responsabilitate. de fapt, ce inseamna vitezomanule pentru tine sa fi "responsabil"? sa iti asumi fapta (ceea ce insemna recunostere) sau sa circuli responsabil? ...eterna poveste "motociclistii sunt nevinovati" si numai conservarii sunt prosti. pana nu constientizam ca sunt si motociclisti vinovati de propriile lor accidente si ale altora, nu se va schimba nimic. sunt unii care au un motor mic (desi isi permit unul mai mare), merg cu 50-60 in localitate si 90-100 in afara si sunt "fuckin' proud of it" !!! dar astia vor ajunge la destinatie inaintea ta. da fraiere, sunt si eu unul care striga la tine: mergi incet ca o sa mori si o sa omori pe cineva !! tu ai un copil pentru care sa traiesti? o sa simti tu mai tarziu...daca o sa mai apuci "tarziul" ala. iar dupa aceea ai pretentia sa iti vina motociclistii la inmormantare cu motorul.... dar n-ai sa vezi.
  5. stiu ca nu e locul asta la numarul postului dar, tin sa-i multumesc lui Purghy pentru stick-erele cu "atentie la motociclete" pe care le-am primit de la ea. am deja unul pe masina mea si urmeaza sa le stick-uiesc si pe celelalte al amici posesori de 4 roti. laudabil gestul cu atat mai mult cu cat a fost "for free". multumesc inca odata! Purghy, ai tot respectul meu!
  6. Kenno

    Accident 6 Martie-dn22

    deci e adevarat ca a mai fost un accident.... ce e mai fratilor cu nebunia asta? pana cand? nu se mai termina odata?
  7. nu vrea nimeni sa puna in aceeasi oala toti soferii asa cum , banuiesc ca nu sunt toti motociclistii considerati la fel. FACETI DIFERENTA si unii si altii!! campania asta s-a vrut cu 2 directii:i pentru cei cu 4 roti dar si pentru cei cu 2. dar haideti sa pastram topicul acesta pentru comemorarea lui Dani iar pentru "relatia" sofer-motociclist, sa deschidem un alt topic. R.I.P. Dani
  8. "up" adica "sus, in capul listei" era si o fata trista acolo of...of... acestia au fost prietenii mei pe care ii comemorez. poate ca daca am reciti unele topicuri de aici, nu ar mai apare altele noi... /index.php?showtopic=208265.
  9. eu nu am pozele astea. pozele facute chiar in 10 mai le gasiti pe hi5.com . cautati " motociclismalba@yahoo.com " si le gasiti acolo. daca mai aveti si alte poze, de la orice evenimente sau chiar poze cu motociclistii din judetcare vreti sa fiti pe site, trimiteti-le pe motociclismalba@yahoo.com si le pun pe hi5. stiu ca si la inmormantare au fost facute poze. eu, nu am facut (eram in invoire de la lucrusi am fost tot pe fuga), asa a fost situatia dar cine are poze, poate sa le trimita pe motociclismalba@yahoo.com si le pun pe hi5 ca pe celelalte. sau poate face cumva sa ma anunte si mi le da pe un CD.
  10. vad ca tot nu merge.. in timp o sa mai incerc, dar pana atunci, cei ce vreti pozele, trimiteti-mi un e-mail pe PM si o sa va trimit pozele in mail.
  11. nu merge nicicum sa incarc pozele......
  12. din experienta: 1. viteza in limita legala sau mai mica. e cel mai bun ingredient pentru evitarea oricarui tip de incident. 2. ochii in...cat va tine si cat mai des. caut sa anticipez manevrele celorlalti. 3. pastrez distanta fata de masina din fata (am patit-o cu franari bruste a celor din fata si odata , culmea, am pus frana si peste un hoit de caine mort chiar pe mijlocul benzii aparut brusc de sub camionul din fata incat credeam ca ma opresc in el.) 4. mi-am inmultit benzile reflectorizante pe motor(si aici ma refer la banzi reflectorizante industriale, profi. numarul de inmatriculare e curat=bun reflectorizant) 5. de curand am inceput sa port vesta reflectorizanta (multi te vad ca fiin politia pe motor si stau cuminti. cu siguranta ma vad mai bine) 6. claxon cat mai des (si intentionez sa il schimb cu 1-2 goarne) 7. faza lunga cel putin ziua (o sa-mi pun inca 2 faruri laterale+ un stop pentru frana) 8. in coloana astept fara sa risc prea mult. pe dreapta depasesc doar cand coloana sta si doar cu viteza cu care as merge pe jos + semnalizare si claxon. la depasirea coloanei pe banda de mijloc, grija la tiristi ca pot deschide portiera chiar daca se uita mai intai in oglinda: daca esti sub oglinda lor, o iei in casca (era sa o patesc dar am avut viteza foarte mica si am oprit la timp. 9. echipament complet si obligatoriu. 10. semnalizeaza orice miscare! fa-te vazut si auzit! 11. particip la campanii de constientizare. atat la adresa soferilor cat si a motoristilor. sa ne intoarcem sanatosi! PS datorita topicului am aflat si alte lucruri bune de aplicat pentru siguranta in trafic (chiar daca mi-a luat ceva timp sa citesc toate paginile)
  13. o sa pun la topicul "Turul judetului - 10 mai" pozele de care am facut rost in care apare si Milca in ultimele ore din viata. o sa le puteti descarca de acolo. Numai sa ma lase serverul asta sa le incarc, ca pana acum a tot facut nazuri cu pozele.
  14. nu l-am cunoscut decat sambata dimineata pe traseu la impartit de fluturasi pentru campanie dar mi-a placut. in teius si in blaj am stat la masa cu el. era prietenos si glumet. cred ca toti il regreta. la fel si eu. ironia soartii: a murit de ziua motociclistilor. si mai ironic: a murit dupa ca a participat cu noi la impartirea de fluturasi in campania de prevenire a accidentelor!!! sper ca asta ne va mobiliza mai mult in privinta campaniilor de prevenire a accidentelor. PS am rezolvat cu o invoire la lucru si maine voi fi la Alba. vai ajunge abia pe la 11,45 si o sa vin direct la cimitir. Chem toti cugirenii, in masura in care pot sa vina si ei. R.I.P.
×
×
  • Creează nouă...