upi Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 Deci dupa cum am spus si in titlu topicului cine stie unde pot gasi si eu spray-uri cu vopsea. Ma interesa un alb perlat, un rosu ferari si un negru metalizat plus unul de lac, pentru cateva mici retusuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 Deci dupa cum am spus si in titlu topicului cine stie unde pot gasi si eu spray-uri cu vopsea. Ma interesa un alb perlat, un rosu ferari si un negru metalizat plus unul de lac, pentru cateva mici retusuri. La Lizeanu , exista un magazin care au vopsele bune la preturi ok. Iei monstra de culoare si faci spray direct acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
upi Postat Februarie 22, 2008 Autor Share Postat Februarie 22, 2008 La Lizeanu , exista un magazin care au vopsele bune la preturi ok. Iei monstra de culoare si faci spray direct acolo. dami mai multe detalii pls ...locatie mai exacta...contact ceva si cam ce inseamna preturi ok pls si ms in avans Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 dami mai multe detalii pls ...locatie mai exacta...contact ceva si cam ce inseamna preturi ok pls si ms in avans Vezi ca este exact langa Supermarket (mega) , fix la intersectia aia. La bani parca era 25 sau 30 ron un spray cu vopsea. da o fuga pana acolo daca e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
upi Postat Februarie 22, 2008 Autor Share Postat Februarie 22, 2008 (editat) Vezi ca este exact langa Supermarket (mega) , fix la intersectia aia. La bani parca era 25 sau 30 ron un spray cu vopsea. da o fuga pana acolo daca e. ms mult de tot o sa ma duc azi sa vad ce si cum imi fac unu de incercare si anu albu perlat si va dau un feedback ca poate mai intereseaza si pe altcineva Editat Februarie 22, 2008 de upi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The One. Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 Si in targ la Vitan se afla un magazin care se ocupa numai cu vopseluri,poti face orice culoare daca ai monstra.Te costa 30 ron de spray. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 dar stiti vreun magazin care trimite si prin curierat..ma intereseaza vreo 20 de spray-uri verde fosforescent si roz fosforescent ptr marcaje la enduro...exista si in valcea o gramada de magazine cu spray-uri auto dar nu sunt nuantele care ne trebuie noua..multumesc ptr. deranj cui se oboseste sa imi scrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Eu unul mi-am cumparat vopsea pentru carenele Dragonului direct de la depozitul STANDOX - bdul. Theodor Pallady - iesirea spre A2, ti le prepara pe loc in functie de marca motorului si mostra pe care o ai tu. IMPORTANT - compararea vopselei originale cu cea de pe cataloagele lor: SA FIE FACUTA LA LUMINA NATURALA! NU LA NEON CA IESE ALTCEVA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate