Khosmin Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 Salut, am o mica problema...mi se tot arde siguranta de la ventilatorul radiatorului (e de 10 A cum scrie in carte) si mi se incalzeste prea tare motorul, ma poate ajuta cineva ? Multumesc, si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 Ia la verificat firele care duc la ventilator, in special partea dintre tronsonul mare si ventilator, posibil sa fie izolatia roasa undeva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexRap Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 Pune un ohmetru pe bornele ventilatorului si vezi ce valoare indica. ar trebuie sa ai undeva la 30-40 ohmi daca valoare scade sub 15 sau ii peste 40 incearca cu un alt ventilator. asta daca nu ai scut\rt pe fire. incearca sa deconectezi ventilatoru si vezi daca se mai arde siguranta. spor la lucru si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Khosmin Postat Februarie 22, 2008 Autor Share Postat Februarie 22, 2008 Multumesc pentru raspunsuri, maine ma apuc de treaba, sper sa se rezolve ! --- Mesaj completat în 25 Feb 2008 11:35 -------------Gata s-a rezolvat, am curatat toate conexiunile, mufele cu spray de contacte si merge brici! ieri i-am facut si proba! Bafta si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate