giovan Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 super tura, super oameni . pe data viitore. Ktm lc4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
low gear Postat Mai 12, 2008 Autor Share Postat Mai 12, 2008 (editat) quote name='giovan' super tura, super oameni . pe data viitore. Corect, cateva poze pt a ne aminti de "atmosfera", am sa va pun mai pe seara, acum abia se misca forum-ul --- Mesaj completat în 15 Apr 2008 18:40 -------------deci --- Mesaj completat în 15 Apr 2008 20:22 -------------mai intai caprele, apoi noi la o pauza pt hidratare dupa o repriza, nu prea soft... Editat Aprilie 14, 2008 de low gear Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Mihai Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Salut baieti, Sincer va compatimesc cand vad ce relief aveti acolo, haideti oriunde in Ardeal la ture. Pana atunci distractie placuta. Toate bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 merge cineva duminica spre breaza-campina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
low gear Postat Mai 21, 2008 Autor Share Postat Mai 21, 2008 (editat) cam departe Campina pt EXC-ul meu, Ardealul, ce sa mai vb cand voi face rost de remorca, sa largesc orizonturile Editat Mai 21, 2008 de low gear Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Micutule te-ai dat pe enduro de tot???? BMW nu mai face o tura??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
martinez Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 si eu am iesit pe malul argesului,frumos acolo dar as mai incerca si alte locuri din jurul bucurestiului care sunteti interesati,dati un semn...e urat de unul (una singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
low gear Postat Iunie 15, 2008 Autor Share Postat Iunie 15, 2008 (editat) Micutule te-ai dat pe enduro de tot???? BMW nu mai face o tura??? Mai avem, inca, locuri neexplorate pe malul Argesului. am trecut prin, sau f aproape de: Gostinari, Mirunesti, Teiusu, Hotarele, Frumusani (unde am mancat mici........ cu rabdare) Editat Iunie 15, 2008 de low gear Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 ce urat e ala cu lc4.. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
low gear Postat Iunie 20, 2008 Autor Share Postat Iunie 20, 2008 mai uita-te in oglinda, poate te obisnuiesti sambata 21 iun. (dupa amiaza), revenim pe nisip, lista e deschisa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Cam de la ce ora la ce ora? Si cati km dus-intors? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
low gear Postat Iunie 20, 2008 Autor Share Postat Iunie 20, 2008 (editat) Pt. ca un membru de nadejde este la mare [deja], iesirea s-a mutat Duminica 22 iun. pe la 14h. aprox. Distanta totala 45Km. sau 1/2 din rezervor. va tinem la curent Editat Iunie 20, 2008 de low gear Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
martinez Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 sambata 28 ies pana la muntele rosu,ceva mai soft. cineva interesat?strangem gasca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Salut, unde e multele rosu? noi iesim sambata+duminica, 1 lc4 si 2 bmw f650gs. Dar ne gandeam sa mergem ori pe valea doftanei ori mai departe. cort, sac de dormit. Eventual ne auzim pe messenger, arcgotic e idul meu. hai la treaba! sa vina weekendul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
martinez Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Salut,unde e multele rosu? noi iesim sambata+duminica, 1 lc4 si 2 bmw f650gs. Dar ne gandeam sa mergem ori pe valea doftanei ori mai departe. cort, sac de dormit. Eventual ne auzim pe messenger, arcgotic e idul meu. hai la treaba! sa vina weekendul! e spre cheia mai e un traseu frumos de facut si la maneci,e un lac de acumulare acolo si mult forestier...tot in directia aia:muntele rosu-cheia poate data viitoare strangem gasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
low gear Postat Iulie 19, 2008 Autor Share Postat Iulie 19, 2008 (editat) maine duminica 20 iul se merge la Sl.Prahova, M.Rosu, barajul Maneciu, cu motoare de strada! Editat Iulie 19, 2008 de low gear Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate