field glass Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 Mai putea ajuta ... ? As vrea sa imi iau un scuter kymco agility 50 ... DAR am vazut ca la acelasi pret este si modelul agility 50 sportedition ( si arata mai bine + ca are si ceva kw in plus de la 2.38 kw ala are 2.7kw ) IMI spuneti va rog cam care ar fi mai bun ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Biggy_Cbr125 Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 (editat) In concluzie,daca arata mai frumos...parerea mea sport edition-ul Editat Februarie 24, 2008 de Biggy_Cbr125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VooDoo3 Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 sportedition fara discutii , arata mai bine si are putina forta in plus , de ce ai alege agility normal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da'beorz Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 Nu stiu de motor da ,mai bine ai lua asta, macar asta e fresh. http://www.euro-motor.ro/Kymco/skuter/mode...etail.php?ID=76 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate