Sari la conținut

field glass

Membru
  • Număr conținut

    135
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de field glass

  1. Ms method ... gp tech sau gp pro una din astea o sa cumpar. Mai ales ca am alpinestars gp pro 1pc si da bine )
  2. Ce model ? Nici nu sa dau 350e replica rossi. Pana in 200 e
  3. Va multumesc mult ... Gp tech ii model 2009 2010 . Alte alternative pret calitate aproximativa ? Ma intereseaza protectia ... (nu culorile, cum arata sau daca sunt fashion) am probat gp pro marime S imi este ok . Mai astept pareri... multumesc » Post actualizat in 06 Oct 2016 10:04 Oricum vine iarna am timp nu ma grabesc ... poate prin ceva discount . Am vazut ceva manusi de la knox aprox 200e , cazacu mi se pare ca are acel model .
  4. Are cineva modele astea 2 de manusi ? 1. Gp tech http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/de_DE/?ObjectID=2683893&ViewAction=ViewProduct 2 Gp Pro 2016 http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Alpinestars-GP-Pro-Glove-2013/SubProducts/Alpinestars-GP-Pro-Glove-2013-0011 Care mi le recomandati ?
  5. Vreau sa imi cumpar una din aceste motociclete . As dori niste sfaturi ( ciclistica , probleme la motor , piese ) , din cate am mai citit la kawasaki se duce cutia , piesele scumpe si pozitia mai incomoda decat pe gsxr. La pret sunt egale , poate zx6r este putin mai ieftin . Multumesc
  6. Am un yamaha fz6 2006 , ce furca upside down s ar potrivi , merge de la un r6 acelasi an ?
  7. Ma ajuta cineva si pe mine ca vreau sa mi cumpar saptamana viitoare » Post actualizat in 18 Sep 2014 13:18
  8. De curand mi s-au terminat gumele pe motocicleta ( Yamaha fz6) (Pirelli angel) acuma nu stiu exact ce sa aleg : 1.michelin pilot power 2CT 2.michelin pilot power 3 3.P.diablo rosso corsa 4.pirelli diablo rosso 2 5.metzeler m5 interact 6.Z8 interact As dori ceva sport/touring , la anul vreau sa merg pe pista de cateva ori. Daca imi spuneti un site cu preturi ok , sau ce gume sa-mi cumpar ( si daca nu sunt intre cele enumerate de mine) Va multumesc pt ajutor.
  9. Weekendu asta ceva iesire ? nush cat timp o sa mai fie vreme buna .
  10. Merge careva sapt asta pe transalpina , transfagarasan ? Din oradea ,cluj?
  11. Nu l am pus ca ii ft murdar.... nu mai umblu bate ok acuma... . Sunt 2 suruburi in spate la far stanga jos si dreapta sus de alea cred ca se face reglajul . Ms mult pt sfaturi ii k asa niciodata nu o sa bata ca la o masina cu xenon din fabrica Capisonul nu il mai pot pune ii umpic ruginit si murdar . Nu cred ca il mai pot curata
  12. ca si calitate este k , canbus.... uite un film cum se vede l-am reglar sa bata mai jos acuma este k , numa ca nu este diferenta mare intre scurta lunga dar se vede mai bine de 10 ori ca halogenul prinderile laterale ? te referi la surubul din stanga jos si unu dreapta sus ?
  13. Nu am taiat nimic fierul ala se poate pune si da jos . Ii h4 (bixenon) cand dau faza lunga becul se trage in spate nu cred ca ar avea ceva legatura cu "bucata de fier" . Cum se numeste mai exact aia ? Am vazut ca unii o au altii nu Problema cred , ca ar fi oglinda ,nu ii fct pt xenon.... faza scurta fata de faza lunga difera foarte putin parca vad mai bine cu f. Scurta... . Se poate regla cumva
  14. Mi am pus xenon pe motocicleta si am dat jos fierul care venea peste bec (mi o zis cineva ca s ar vedeq mai bine) pe faza scurta bate k cand dau faza lunga parca nu este diferenta foarte mare parca bate in acelasi punct mica diferenta. Are rost sa desfac si sa pun "bucata aia de aluminiu fier ce ii" sau oglinda de la motor nu ii pt asa ceva .si cum se poate regla ?
  15. As dori sa gasesc codul de culoare al vopselei de pe rezervor ( gri ) . scrie undeva codul acela , ca nu am gasit.... sau cum sa fac ?
  16. K ms creca asta era problema... si am dat aproape 4 mil pe card
  17. Mi am cumparat de curand un gopro hero 3+black e. Am facut cateva filmari cu el si am observat ca dupa 15, 20 min se deschide alta filmare nu filmeaza in continuare . Asa fac toate sau trebuie sa fac ceva setare?
  18. Ameu ii 2006 .Cu ce ai inlocuit apoi bucata aia ? Cat te o costat ?
  19. Mi am pus de curand tobe akrapovic si mi a spus cineva ca daca scot catalizatorul se aude mai frumos si mai tare sunetul ? Care sunt avantajele , dezavantajele ? De costat am vz ca ii 5mil pe net da merg la cineva care lucreaza la esapamente... vreau sa stiu daca se merita . Ms ,o seara faina
  20. am inteles ca 300V daca nu mergi pe , pista cu el nu isi are rostul sau ca s-ar "manca" ... Atunci o sa-mi cumpar 300V 10W 40 . Cam la 5000 6000 mii fac schimbul..
  21. Bunaseara , vreau sa fac schimbul de ulei si nu stiu ce sa aleg intre 300v 10W40 si 7100 .... Am citit undeva ca 300v este numai pt racing altii spun ca ii ok si pe strada ( nu merg "frumos" daca se poate spune asa adica il tin undeva la 8000 9000 in sus si prin oras ) .Am vrut sa vad si parerea voastra pentru ca diferenta intre ulei este iar de pret este de 20 ,30 lei (Am un yamaha fz6 din 2006 21000 km ) si as mai avea o problema cu vascozitatea eu cred ca 10W 40 ar fi cel mai k:) . Astept pareri , o seara faina !
  22. ms mult la mn pe s2 apare altcumva aplicatia gopro si nu apare ala de setings da ma descurc io ms
  23. Mi-am cumparat saptamana trecuta gopro si acuma incerc sa ma obisnuiesc cu el. m-am uitat pe youtube la tutoriale si am inteles. O singura problema :am incercat sa ma conectez la telefon cu el am pornit Wifi la camera si cand sa ma conectez de pe tel la camera imi cere o parola la wifi .. de unde fac rost de ea ? trb sa-mi fac undeva cont sau ?
×
×
  • Creează nouă...