ianachim Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 (editat) asa cum ma asteptam trezitul de dimineata cumulat cu asfalt prost si km mai multi nu a atras DELOC interes f. bine zic in sinea mea plecare 8.45 benzinaria MOL calarasi - bac - soare - dunare adamclisi - monument- campii cat vezi cu ochi - dealuri cu ruine si cel mai frumos TRAFIC IOC iesim in mega drumul mangalia - constanta mergem la o pizza la scoica in mamaia UNDE GASCA DE AUTOSTRADA a fost super de treaba si ne.a comandat sa mancam intram in A2 si respectam limita celor 130 km/h ........... intoarcere pe apus cu multa bucurie ca am trait si ziua de azi asa cum imi place "pe drum,cu motorul sub mine si cu prietenii alaturi" un "ling" cu traseul de azi http://www.ttsm.com/map.php5?t=6055 Editat Februarie 24, 2008 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 Asa imi trebuie ca am fost $%#@ si nu am sunat. Am crezut ca merg doar Beemere mari...si eu nu fac fata cu Ful meu. Daca stiam ca mai merge un F... veneam si eu. Asta e. Sa imi fie invatatura de minte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 24, 2008 Autor Share Postat Februarie 24, 2008 ce sa.i faci oricum a cam omorat DAKARUL la intoarcere pe autostrada sub 160 nu l.a lasat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 ce sa.i faci oricum a cam omorat DAKARUL la intoarcere pe autostrada sub 160 nu l.a lasat Mda..la 160 nu cred ca e grozav pentru F. Da' las ca ma fac eu mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate