Sorin Tudor Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Inca 3 poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 ...dupa muntele verde inteleg ca e vorba de slanic prahova.. ...nevasta-mea e de acolo...deci sunt prezent la 2-3 saptamani prin zona....Bronto e tot de acolo...deci,cand mai mergeti...da si tu un semn.. ...nu am poze acum aici,dar imi permit sa mai completez eu cu poze,cu proxima ocazie...ca tere e misto zona.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strut Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 mai bag si io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 ...dupa muntele verde inteleg ca e vorba de slanic prahova.. ...nevasta-mea e de acolo...deci sunt prezent la 2-3 saptamani prin zona....Bronto e tot de acolo...deci,cand mai mergeti...da si tu un semn.. ...nu am poze acum aici,dar imi permit sa mai completez eu cu poze,cu proxima ocazie...ca tere e misto zona.. Rectific, sotzia lui Bronto e de acolo, shi nu Bronto, si sunt shi eu sunt prezent la 3 sapt- o luna pe la Slanic.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate