Sari la conținut

Vladimir_HD

Super Membru
  • Număr conținut

    1.005
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Vladimir_HD

  1. Salutare Renegde!

     

    Aș vrea să văd și eu motorul, dacă mai este valabil anuntul. Când/cum ne putem vedea?

     

    Seară faino,

    Bronto ;) 

  2. Da-mi un PM cu detaliile de contact, cum are fi de unde esti, pentru ce an etc.
  3. Salutare! Rezervorul este pentru injectie sau pentru carburatie? Merci, V.
  4. M-ar cam interesa cu totul, ca acum esapamentul e negru mat cu totul, dar care ar fi pretul pt finale?
  5. Mulțumesc mult pentru primire, domnilor. Să avem cu toții drumuri bune și asfalt uscat! Are cineva de vânzare evacuările standard pentru XL1200? Sau pe cele de 883, în cazul în care se potrivec? Mulțam!
  6. Bună tuturor, M-am alăturat și eu acestui grup cu un XL1200 N Toate bune!
  7. Sarbatori fericite tuturor!
  8. Salutare! M-as baga si eu de paste... Cam care este stilul de mers? Ai gasit ceva cazare acolo? Toate bune, B.
  9. Salutare baieti! Fac curatenie de primavara si vand din dulap urmatoarele lucruri: Genti laterale textil motodetail Tankbag cu magneti Parbriz touring original (f650gs 2000-2003 - in 3 suruburi) /index.php?/topic/670799-bazar-vanzari-si-cumparari/page-22&do=findComment&comment=3343472 Dac este cineva interesat, discutam cu drag. Toate bune, B.
  10. Sunt exact ca cele originale. Eu nu mi-am dau seama de nicio diferenta...
  11. Eu pe astea le-am luat: http://www.louis.de/_200cc667d3501beb4cd33a58ac92bd3ce2/index.php?topic=artnr&artnr=10020021
  12. Salutare, Am o problema cu Aprila… Zilele trecute, in momentul in care am pus contactul (dupa un drum de jumatate de ora, cand vroiamm sa o bag in curte) mi-a picat curentul… Am masurat sigurantele, sa vad ce s-a intamplat. Surpriza, bateria ok, sigurantele ok, insa am constatat cu stupoare ca in momentul in care pun contactul voltajul bateriei, aratat de multimetru scade la 0… Nu cred ca este un scurtciracuit pentru ca nu s-au ars sigurantele si nici bateria sau cablurile nu s-au incalzit. Aveti idee despre ce poate fi vorba? Merci, Toate bune, B. P.S. Este vorba de Aprilia Pegaso I.E. din 2002
  13. Salutare, Are cineva de vanzare, sau stiti pe cineva care are de vanzare cutiile laterale originale pentru f650gs/dakar? Merci. Toate bune, B.
  14. Salut Baieti, Incepand de ieri am revenit in gasca celor cu BMW dupa o escapada de vreo 3 ani . Sunt posesorul unui F650gs din 2000 cu ABS si cu tot ce ii trebuie in afara de un set de genti laterale  Intrebarea mea este: are cineva de vanzare, sau cunoaste pe cineva care are de vanzare un set de genti laterale originale (vario), si daca se poate la un pret decent, ar fi ideal. Multumesc frumos si asfalt uscat! B.
  15. Salut, am incercat sa licitez, dar nu am 2 calificative...

  16. Multumesc frumos Domnilor, Sa inteleg ca e mai bine sa renunt la DL 1000 in favoarea lui 650? Vreau sa fac drumuri lungi asa ca am nevoie de cuplu pentru pasager si bagaje, insa am nevoie sa nu se strice in mislocul pustietatii sa fiu nevoit sa platesc sa o aduc acasa... Inca o data, va multumesc pentru sprijin si daca mai aveti recomandar le preiau cu incredere Toate bune, B.
  17. Merci frumos pentru raspuns. Ai cumva idee cam cat ar costa un astfel de rotor nou?
  18. Salutare din nou, Va rog sa imi spuneti astfel incat sa ma hotarasc intr-un final, cati dintre voi ati avut probleme cu desprinderea/deplasarea magnetilor din rotor in cazul V-strom-ului de 1000 si totodata va rog sa imi spuneti daca exista vre-o masura preventiva astfel incat sa nu ramai fara incarcare din aceasta cauza. Va multumesc anticipat, B.
  19. Salut Baieti, Am si eu o curiozitate legata de acest model de motocicleta si am zis sa intreb detinatorii. Povestea incee asa: de multa vreme cochetez cu achizitionarea unui V-strom insa abia acum am posibilitatea sa achizitionez un exemplar Despre fiabilitatea lui 650 am auzit multe insa mi-as dori 1000. Rugamintea mea este sa imi spuneti care sunt diferentele intre cele doua, mai ales din punct de vedere al fiabilitatii, intretinerii si consumului precum si alte diferente constructive . Multumesc anticipat, B.
  20. Daca ai un singur bec pe ambele faze, este H4, daca ai 2 becuri (unul pe fiecare faza) probabil H7 sau H1. La Pegaso-ul meu, spre exemplu, cel din dreapta merge pe ambele faze si este H4...
  21. Bine ai venit, nu te descuraja! Este o motocicleta ok. Eu am pegaso pe injectie si sunt multumit de ea. Diferentele dintre ea si F650 cred ca sunt in favoarea aprilia (am avut si F650 si stiu ce vorbesc). Problema cu bendix-ul este prezenta si la BMW. Poti ta iti iei rulmentul unisens de la reprezentanta BMW din Pipera si costa cam 80 de euro. Daca vrei sa il schimb tu ai nevoie de o unealta (presa) pe care o poti cumpara tot de la ei... Am motorul din 2009, deci 3 sezoane si cateva mii de km. Am avut o singura problema, cu pompa de apa (tot consumabil la rotax) si care se cumpara tot de la BMW si m-a costat 210 lei cu tot cu pinion(Nu era nevoie de el, insa am zis sa nu desfac de 2 ori motorul) si tot atunci am schimbat si termostatul ca mi se parea ca nu deschide si inchide progresiv... Toate bune, B.
  22. Da, am eu. Nu face nicio problema. Dupa 2 luni, a pornit fara greutate desi era iarna. Este mult mai eficienta si la consum. 4,5% cu sotie si bagaje...
×
×
  • Creează nouă...