libelula Postat Aprilie 24, 2005 Share Postat Aprilie 24, 2005 azi dim, duminica, am luat-o catre alexandria cu niste prieteni. la intoarcere nu am mai vrut sa revin pe sosea cu viteza, asa ca la iesirea din alexandria, am virat la stanga catre pitesti, prin satul magura. excelent drumul, dupa 3 km s-a terminat asfaltul si am luat-o pe un drum forestier usurel, ud si noroit din cand in cand....si am tot mers pana am ajuns la videle...apoi fuga acasa pe niste drumuri rupte ca dracu..asfalt cu gauri. in total, 85 km pana la alexandria pe sosea si inca 150 pe drum forestier si sosele rupte. dragutz drumul, la pranz eram deja acasa, am mancat acum si ma pregatesc de terasa. cred ca e recomandat incepatorilor, masini sunt f putine...etc etc... salutair si o saptamana usoara va doresc L Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
broki Postat Aprilie 24, 2005 Share Postat Aprilie 24, 2005 Ceva poze? Si da un buzz la broki33@yahoo.com cand mai pleci,te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat Aprilie 25, 2005 Autor Share Postat Aprilie 25, 2005 nu am facut poze, si-mi pare rau. data viitoare iau aparatul cu mine. peste doua saptamani as iesi iar. tinem legatura pe e-mail. liviu.pavelescu@gmail.com daca ai vreo alta idee, zi o vorba pe e-mail... salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 sa va ajut putin .... in caz ca nu v-ati prins inca, va cunoasteti de anul trecut de la mare. Cristi (Broki) avea o honda rebel si liviu (libelula) o Yamaha Tenere. Am mers impreuna Bucuresti - Vama Veche Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat Aprilie 26, 2005 Autor Share Postat Aprilie 26, 2005 aaa...uite ca facui legatura acum. merci Ionutz de interventie. va urez paste placut si ne auzim apoi sa iesim la iarba verde. salutari, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate