Borosescu Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 a venit sambataaaaaa plimbareeeeeeeeeee...... poze....: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 Vad ca te pregatesti de sporturi extreme.Noi am facut o plimbare de batranei pe malul Dunarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 a venit sambataaaaaa plimbareeeeeeeeeee...... poze....: ce poze marfa cine le-a facut oare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Februarie 26, 2008 Autor Share Postat Februarie 26, 2008 Vad ca te pregatesti de sporturi extreme.Noi am facut o plimbare de batranei pe malul Dunarii. poate facem o plimbare .. sambata sau duminica !! baietii din GL ziceau ceva de MACIN!! sau ceva de genul asta, daca NU poate facem o plimbare pe la Garboavele .. mi-ar placea sa veniti si voi !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate