Furian Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 (editat) Sunt posesor de un scooter marca CPI Oliver City. Deja de mult timp caut o piesa la el, cea veche fiind distrusa si nu o gasesc. Poate ma ajuta careva dintre voi . Am atasat niste poze cu piesa > mersi ! Editat Februarie 26, 2008 de Furian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 ce cauti? podeaua din poza? suna la tel de pe www.scuterul.eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furian Postat Februarie 26, 2008 Autor Share Postat Februarie 26, 2008 (editat) ce cauti? podeaua din poza? suna la tel de pe www.scuterul.eu Da podeaua din poza mersi ! Editat Februarie 26, 2008 de Furian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 Da podeaua din poza mersi ! sal,daca nu gasesti am un prieten ce aduce la comanda piese pt scutere...daca vrei il intreb de podea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furian Postat Februarie 27, 2008 Autor Share Postat Februarie 27, 2008 Cei de pe www.scuterul.eu nu aduc doar pentru motoarele lor Razvy ai PM ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 ti-am trimis PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate