Vladone-Aprilia Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 Salut la toti baietii.Ma gandeam sa imi iau un ambreiaj polini sau malossi. Din cate mi-au spus altii ambreiajul este pentru un cuplu mai rapid.Corectati-ma daca gresesc Deasemenea am observat ca sunt doua tipuri de ambreiaje la Malossi : Delta Clutch si Fly Clutch,care e diferenta dintre cele doua caci am observat ca Fly e mai ieftin.Aceiasi chestie si la Polini sunt ambreiaje 2G sau 3G.Am vazut astea pe easyparts.Ziceti-mi si mie care e chestia cu astea si ce se va imbunatati daca pun un ambreiaj tuning. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 Nu stie nimemi carei treaba? ca m-ar tenta si p mn unu d-asta :> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 Nu prea imi dau seama care e diferenta intre ele, doar ca fly-ul pare sa aiba ferodourile mai lungi. Un ambreiaj sport normal ca-ti da un raspuns mai bun la demaraj, nu mai patineaza, asigura un cuplu mai bun si lucreaza mai rapid. Si sunt mai bune cele cu 3 ferodouri in loc de 2, au cuplu mai bun. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate