Metallbyker Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 Salut , vin cu o intrebare : Unde gasesc de cumparat tablele alea care vin in botul cizmelor de cross ? cizmele sunt Gaerne SG 10 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 (editat) Sabin, nu stiu exact de care cauti dar uite o idee: poate gasesti ce vrei www.louis.de - Bekleidung & Helme - Stiefel/Schuhe/Socken - Stiefel Zubehor (in lista de sus, deasupra produselor) sau www.polo-motorrad.de - aici Editat Februarie 27, 2008 de raven30hell Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Salut , vin cu o intrebare : Unde gasesc de cumparat tablele alea care vin in botul cizmelor de cross ? cizmele sunt Gaerne SG 10 Eu stiu ca produse Gaerne aduc cei de la MOTORUNU. Incearca la ei. http://www.motorunu.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Februarie 28, 2008 Autor Share Postat Februarie 28, 2008 am gasit aici <small>--- Mesaj completat în 28 Feb 2008 15:00 -------------</small> <br/>am gasit aici Tabla Cizme Cross Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Are cineva idee daca se pot pune si la calcai? Sau daca sunt altele pentru calcai. Tot cizme de enduro (supermoto). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 vrei sa faci step? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate