VLADoN99GTC Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 salut ! am si eu o intrebare ....Cine stie un dealer pentru mz ? Si nu ma refer la vechiul mz , ci la modelele din 2000 incoace .... si mai ma intereseaza daca mai are cineva 125 sm,de unde isi ia piese pentru el ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 salut...firma care aduce mz in romania se numeste SC Adler Prodimpex SRL.e singura care aduce mz-uri noi in romania...sii are sediul in cluj napoca....site-ul firmei il gaseai la cel mai simplu search pe google... mz romania asta e site-ul.... Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 salut, singura care aduce MZ in Romania este Ural Moto SRL, poti vedea un motor asemanator cu ce vrei tu chiar la showroom. intra pe net, vezi ce adresa au, pagina este impartita intre ural si mz. succes. hahahahhaha http://www.ural.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 ok ok ok ....nu stiu daca am gresit sau nu ...dar m-am luat dupa ce scrie pe site... ....sper ca il ajuta cu ceva .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 va merge la bucuresti ca e mai aproape de el. parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 da ...m-ai mult ca sigur va merge la bucuresti ....abia acum am vazut ca este prahovean... Bafta si asfalt uscat P.S.hai sa nu mai umplem forumul chatuiala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VLADoN99GTC Postat Martie 10, 2008 Autor Share Postat Martie 10, 2008 ok ...multzam mult ....cred ca la Bucuresti o sa merg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate