vwg0lf Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Salut, sint incepator si am moto de anul trecut din vara. Cum s-a facut cald m-am apucat si am schimbat uleiul si filtrul. am desfacut si carcasa filtrului de aer ca sa-l schimb si pe el. dupa ce am scos filtrul am vazut ca in cutie pe partea dinspre motor este putina benzina,asa ca si cum ar fi transpirat (putin umed). este normal asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruud914 Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 Da daca e mai cheme moto dar eu zic ca nu e benzina!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristicbr Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 condens-parerea mea ca si eu gasesc la cbr tot asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruud914 Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 Solutia e ca de fiecare data cand ai ocazia il cureti si cu asta basta ar mai fi pe acolo un recuperator de gaze care sa te mai ajute sa nu se mai stranga asa mult dar nu e problem e bine asa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vwg0lf Postat Martie 2, 2008 Autor Share Postat Martie 2, 2008 mrci mult de raspunsuri baieti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate