Sari la conținut

vwg0lf

Membru
  • Număr conținut

    54
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de vwg0lf

  1. am eu pompa de scos uleiul (de la Lidl). Daca mai ai nevoie da un semn. Cred ca am si o garnitura de filtru - e pt hornetu' meu, dar cred ca e acelasi filtru
  2. presa o folosesc de cativa ani la mine (2 vw) si ii mai ajut si pe prieteni - schimburi placute si alte reparatii la etrieri. ps. presa care o vand ei in vitan (40-50 lei) eu am luat-o din europa (dragonul rosu) cu 15 lei ceva de genul asta e
  3. vezi in targ in vitan la tarabele care sunt deschise in fiecare zi. Eu pana sa-mi iau presa foloseam cheia care o folosesti la flex cand schimbi discul (tamburusurile alea 2 se potriveau perfect la etrierele spate la VW)
  4. Au cei de la unixauto o banda de reparatie esapament. Am folosit la masina si tine de vreun an.
  5. Vezi la discurile de pe okazii ca spune ca e de pe un Hornet din 98 - are janta pe 16''. Daca hornetul tau are janta pe 17" nu o sa se potriveasca. p.s. o intrebare pt. cei care si-au luat de pe louis. La discurile pe fata pretul e la buc sau la set?
  6. Si pana la urma cat ulei intra in furca? 486ml sau valoarea asta din manual e data doar pt. cat intra pe o parte?
  7. GEORGIAN Daca ai suport de la Givi ai asa: 2x 90mm (cele din spate) 2x70mm (cele din fata)
  8. la mine se simte foarte moale furca; si daca o comprim cu frana trasa se comprima foarte usor (si eu am 60kg - fortza....)
  9. Salut, Vreau sa schimb si eu uleiul din furca. Am vazut ca in manual da o cantitate de 486ml. Asta e cantitatea totala (243ml X 2)? Si ca vascozitate care e mai recomandata? (am vazut ca ravenitza a pus 10W) merci
  10. Merci de raspuns. Poate m-am exprimat gresit si nu s-a inteles. Am spus doar ca l-am atins din greseala si s-a oprit motorul. Nu am de gand sa-l apas in nici un fel dupa ce e pornit motorul.
  11. Nu vreau sa fac nimic. Am spus ca am atins de el si s-a oprit motorul. Intrebam daca e normal sa se opreasca.
  12. Salut, Cu toate ca am motorul de 3ani abia acum am observat asta. Cu motorul pornit (la relanti) am atins butonul de actionare al starterului; imediat motorul s-a oprit. Am facut cateva incercari apoi: 1. motorul pornit, faza scurta stinsa - motorul nu se opreste cand apas pe buton, dar parca da senzatia de mica intrerupere (ca si cum ar vrea sa se opreasca - doar am apasat butonul, nu l-am tinut mai mult apasat) 2. motorul pornit, faza scurta aprinsa - motorul se opreste cand apas pe buton 3. motorul pornit si tinut accelerat (~2500-3000rot), faza scurta aprinsa - la fel ca la pct.1, dar senzatia de intrerupere este forte mica. Este normal?
  13. Salut, Am si eu o nelamurire - abia acum am observat dupa 3 ani de cand am Hornetu': cu motorul pornit am atins de butonul de pornire (care actioneaza electromotorul); imediat s-a oprit motorul. E normal asta?
  14. salut, imi poate spune cineva cat lichid de frana intra (fata + spate)? in manual nu am gasit decat procedeul de schimbare. merci
  15. mi-a ramas de la schimbul de ulei 200-300ml de ulei (Motul 7100 10W40). Cine are nevoie PM. ps. mai am intr-o sticluta aceiasi cantitate si de anul trecut
  16. mann nu face nici un filtru pt. hornet: http://www.mann-hummel.com/mf_prodkata_eur...ktlg_subpage=02
  17. ce filtru de aer ii pui? cel de pe Louis? eu inafara de cel de pe louis si original (50 euro) altceva nu am gasit. Mann, bosch nu fac pt.hornet.
  18. am eu crashbar-ul de la givi. si-a facut treaba f bine si nici nu s-a strimbat. e doar julit pe o parte. l-am luat din Italia anul trecut.
  19. eu am crashbar de la Givi. arata bine si culoarea e ca a motorului. Nu mai stiu cit a fost ca l-am luat acum 2 ani din italia ( intre 60 si 80Euro parca). http://www.givi.it/caschi_borse_bauli_acce...i.asp?CO_ID=845 si inca ceva. si-a facut treaba foarte bine de 2 ori. daca nu il aveam motorul cred ca era mucificat pe partea pe care s-a dus taras.
  20. daca trebuie sa-i faci doar certificatul de autenticitate poti sa intri cu ea impinsa. ei se uita doar la seria de pe cadru, seria motor si dimensiunile de la cauciucuri.
  21. pt reglajul turatiei este o rotita galbena in stinga sus cum te uiti la cutia filtrului de aer. sper sa se inteleaga din poza:
  22. ia putin ulei din motor (de pe joja- nu iti trebuie mult) si putin din celalat tip. amesteca pe ceva (un dop de sticla de cola) si vezi daca face ca o spuma. daca nu, poti sa completezi linistit.
  23. pe net nu am gasit decit la firma asta din BV http://www.temad.ro/produse.php?action=lis...y&cat_id=49
×
×
  • Creează nouă...