Razvan-dida Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Daca pe Talonul scuterului scrie Ciclomotor..... trebuie carnet sau nu ? .... Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Momentan nu trebuie decat sa ai cateva cursuri de legislatie... Pe viitor probabil ca va fi obligatoriu carnet categoria A1... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Daca pe Talonul scuterului scrie Ciclomotor..... trebuie carnet sau nu ? .... Multumesc Ciclomotor nu exista in legislatia actuala, insa din cate stiu e echivalentul la "Motociclu L1e", adica moped si este necasara doar dovada absolvirii unui curs de legislatie rutiera. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan-dida Postat Februarie 28, 2008 Autor Share Postat Februarie 28, 2008 eu m-am referit la talonul scuterului ... cel cu care impreuna cu ,,contractul de vanzare-cumparare merg la primarie pt inregistrare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 eu m-am referit la talonul scuterului ... cel cu care impreuna cu ,,contractul de vanzare-cumparare merg la primarie pt inregistrare Pai ala nu e talon, e cartea de identitate a scuterului Daca la voi merge inregistrat direct cu ala, tare; prin alte parti trebuie sa treci pe la RAR sa-ti faca omologarea... Vezi ca daca scrie capacitatea cilindrica sub 50, viteza maxima 45km/h si putere sub 4kw, nu trebuie decat cursul de legislatie. Contractul de vanzare-cumparare facut de mana nu are nicio valoare, asa ti-as putea si eu vinde motorul lui tariceanu Treci pe la notar Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorGEBlaCKRidER Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 Pai ala nu e talon, e cartea de identitate a scuterului Daca la voi merge inregistrat direct cu ala, tare; prin alte parti trebuie sa treci pe la RAR sa-ti faca omologarea... Vezi ca daca scrie capacitatea cilindrica sub 50, viteza maxima 45km/h si putere sub 4kw, nu trebuie decat cursul de legislatie. Contractul de vanzare-cumparare facut de mana nu are nicio valoare, asa ti-as putea si eu vinde motorul lui tariceanu Treci pe la notar Bafta! aici te contrazic Vlade ... la mn a fost valabil ... dar la mn era trecut si seria de buletin a vanzatorului ... domiciliul ... semnatura ... si serile sasiu si caroserie deci daca astea sunt trecute in contract dupa parerea mea nu vad dece nu ar fi valabil ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate