Fix Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 salutare!cer si eu ajutorul daca va pricepeti...am luat alarma din titlu si nu stiu sa o montez...ideea e ca nu vreau sa folosesc toate functiile ei,respectiv oprit motor,lumini,bla bla..doar alarma...se poate?(adica sa nu mai leg firele respective)..dupa schema,care fire si unde le pun??multumesc mult!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 se poate! legi firul rosu la plus masa si sirena! eventual firele galbene pe semnalizari si atat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Februarie 29, 2008 Autor Share Postat Februarie 29, 2008 multumesc de raspunsuri..dar mai am 2 nelamuriri:pe schema sunt 2 fire negre...ambele trebuiesc legate la masa?la iesirea din unitatea centrala e un fir de culoare verde(se vede in schema),care face o bucla,apoi intra inapoi...langa el e desenata o foarfeca..trebuie taiat??....mao-san,nu are niciun fir maro... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Februarie 29, 2008 Autor Share Postat Februarie 29, 2008 sarumana boierilor!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate