biker_boy_jr Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 motoru lu' JAGI ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker_boy_jr Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 ceva mistocutz.....ZX 9 R din cate am vazut eu...... ps: cam atat cu pozele, ca dupa aia ma i-au adminii la "bataie" ca incarc serveru cu poze.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiggernlg Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 Tiger te-am vazut azi! Ai venit pe la 7 si ceva..... Au fost mai multi cu Kawa verde,vreo 4 dak i-am numarat yo bine. Oricum ma asteptam sa fii singur dar erai cu o fata (cred),oricum erai sigur cu cineva si n-am indraznit sa ma duc la toti sa-i intreb! pe data viitoare Hurr....am venit singur , era ultimul motor, langa mine venise cineva , cu o Jawa, mi se pare . un zx9r din 99 verde.....asta era motoru meu.......eram singur si incerca,m si eu sa ma bag cu oamenii in seama . pe urma m-a sunat iubita si a trebuit sa vin de urgenta acasa......) poate iesim maine la o tura>? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 ...poate iesim maine la o tura>? da...la 10:30 la Udriste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hurr!c@n3 Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 Tiger,stiu ti-am vazut motorul (i-am facut si poza) ai venit un pic mai terziu si ti-ai parcat-o langa Mv Raptorul ala langa un copac! frate yo as veni dar inca nu am carnet shi nu ma mai risc poate in alta circumstanta sau cu alta ocazie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiggernlg Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 ok, nu am shiut ca n-ai carnet. nasoala treaba , invata si da examen-ul . bafta multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Aprilie 29, 2005 Share Postat Aprilie 29, 2005 Other pictures.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Aprilie 29, 2005 Share Postat Aprilie 29, 2005 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Aprilie 29, 2005 Share Postat Aprilie 29, 2005 ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Aprilie 29, 2005 Share Postat Aprilie 29, 2005 ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Aprilie 29, 2005 Share Postat Aprilie 29, 2005 ............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Aprilie 29, 2005 Share Postat Aprilie 29, 2005 ......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Aprilie 29, 2005 Share Postat Aprilie 29, 2005 ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Aprilie 29, 2005 Share Postat Aprilie 29, 2005 .......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Aprilie 29, 2005 Share Postat Aprilie 29, 2005 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Aprilie 29, 2005 Share Postat Aprilie 29, 2005 (editat) Traseul lui Costi - pana in Danemarca....Bravo Editat Aprilie 29, 2005 de DORUMASTER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Aprilie 29, 2005 Share Postat Aprilie 29, 2005 .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate