IceLord Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 Se pare ca inca o trupa cu renume mai vine in Romania! Data exacta inca nu se stie dar e undeva dupa Manowar! Deja nu mai stiu ce sa aleg........La Iron Maiden am bilet deja, astept pentru Manowar iar daca vine si Judas am sa am datorii "♣ Judas Priest in Romania Conform ziarului Libertatea, Judas Priest vor veni sa cante la Bucuresti, la inceputul lunii iulie. Iata stirea: "Dupa Manowar (7 iulie) si Iron Maiden (4 august), fanii rockului au din nou parte de o veste buna. Judas Priest, trupa regina a heavy metalului mondial, va concerta pentru prima oara la Bucuresti. Deocamdata data spectacolului si locul nu au fost stabilite, dar se pare ca evenimentul va avea loc la inceputul lunii iulie. Onorariul grupului, in jur de 175.000 euro, a fost deja platit managementului formatiei." Sursa: Liberatea / Florian Gheorghe" Si link http://www.promusicprod.ro/maximumrock/ HEAVY UNTIL DEATH! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocarcotasu Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 foarte interesant subiectul acestui topic_si este evidenta si legatura cu motociclismul_de aceea nu ma surprinde deloc numarul de replici: 0 ( ZERO )_vreau sa-l incurajez pe "iceLORD" si sparg gheata_ oameni buni,scrieti si voi ceva_sa se simta si omul motociclist,ca gazetar se vede ca este_as indrazni sa spun ca a gresit chiar si site-ul_cu respect si fara suparare"MC"_ P.S. - am remarcat ca-i plac foarte mult papusile_sa nu se supere ii pun si eu cateva_sa-si aleaga el : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 2, 2008 Autor Share Postat Martie 2, 2008 foarte interesant subiectul acestui topic_si este evidenta si legatura cu motociclismul_de aceea nu ma surprinde deloc numarul de replici: 0 ( ZERO )_vreau sa-l incurajez pe "iceLORD" si sparg gheata_ oameni buni,scrieti si voi ceva_sa se simta si omul motociclist,ca gazetar se vede ca este_as indrazni sa spun ca a gresit chiar si site-ul_cu respect si fara suparare"MC"_ P.S. - am remarcat ca-i plac foarte mult papusile_sa nu se supere ii pun si eu cateva_sa-si aleaga el : Merci de incurajare domnu carcotas oricum se vede ca iti place sa rascolesti cacatul ca doar numa asa pute.......tot respectul bla bla bal......bla bla! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocarcotasu Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 de acord cu tine_si dupa cum se vede clar ca rascolesc ce scrii tu,este simplu de inteles ce pute_cu respect si fara suparare"MC"_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate