banila Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 Am avut si eu un mic incident joi, la George Cosbuc un taximetrist nu a respectat cedeaza trecerea si s-a bagat.....eu eram in depasire...chiar daca am franat l'am lovit destul de bine. Yo nu am absolut nimik dar mi-am spart faru, carena superioara, aripa, si mi s-a miscat si bordu, imi recomanda si mie cineva vreun service unde sa mi'o faca bine si mai repede??? Aaaa si taximetristului ii expirease asigurarea....cam cat costa toate astea? Ms anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 Am avut si eu un mic incident joi, la George Cosbuc un taximetrist nu a respectat cedeaza trecerea si s-a bagat.....eu eram in depasire...chiar daca am franat l'am lovit destul de bine. Yo nu am absolut nimik dar mi-am spart faru, carena superioara, aripa, si mi s-a miscat si bordu, imi recomanda si mie cineva vreun service unde sa mi'o faca bine si mai repede??? Aaaa si taximetristului ii expirease asigurarea....cam cat costa toate astea? Ms anticipat Ai fost la politie?teoretic taximetristul trebuie sa iti dea banii pt motor....Si eu am avut un incident minor si am cautat maneta de frana o perioada...Vezi k este un magazin visa-vis de gradina botanica pe iuliu-maniu unde gasesti ceva piese....eventual chiar sa dai comanda;).Altul ar fi cel de la Alfamotors...poti sa intrii pe site-ul lor k sa ii gasesti dar nu cred k au piese de rezerva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustyn Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 Ai fost la politie?teoretic taximetristul trebuie sa iti dea banii pt motor....Si eu am avut un incident minor si am cautat maneta de frana o perioada...Vezi k este un magazin visa-vis de gradina botanica pe iuliu-maniu unde gasesti ceva piese....eventual chiar sa dai comanda;).Altul ar fi cel de la Alfamotors...poti sa intrii pe site-ul lor k sa ii gasesti dar nu cred k au piese de rezerva la kawa motors au piese si service Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate