alex_miclean Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 imi poate spune cineva pe unde se scoate uleiul de la cutia de viteze de la rs50? da bagat stiu pe unde este, am vazut joja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 ce joja frate? cred ca esti in eroare! este un surub de golire in spate jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
premiumfaraplumb Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Si un surub de umplere? O poza? Ca vreau sa i-l schimb si vazusem undeva ca desfaci un surub sus si unul jos. Pentru umplere si golire nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slim_daddy40 Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 salut ...frate este asa...ai surubul de jos pt golire,al desfaci pui o canistra ceva si curge uleiul,iar pe unde este joja pui noul ulei dupa ce in prealabil ai strans surubul de jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate