1000f Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 As vrea si eu ceva pareri despre cbr 1000f.Pro si contra.Multzam Asfalt uscat baietzi....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1000f Postat Martie 4, 2008 Autor Share Postat Martie 4, 2008 (editat) Asta-i mobra mea Poate multi ati zice ca-i o vechitura,da io am avut de cateva ori ocazia sa o schimb cu una mai noua(mult mai noua),da totusi nu am putut renuntza la ea. Am trecut prin destul de multe situatii impreuna,si de cele mai multe ori m-a iertat de anumite greseli.O singura data m-a tavalit,ceea ce eu zic ca nu-i chiar asa de mult,tinand cont ca ii primu meu motor.Adica asta ii a doilea motor(dupa ala de la scoala) pe care m-am urcat in viata mea.(Il am de aprox un an jumate) Mi se pare super ca poti trage de gaz cat vrei ca tot nu se ridica pe o roata.Are un cuplu de nu-ti vine sa crezi. Pot sa spun ca am mai fost si pe alte motoare da pe niciunu nu m-am simtit mai in sigurantza ca pe CBR-u meu. Pe cat tragi mai tare de gaz pe-atata devine mai stabil si se lipeste mai bine de asfalt.Este incredibil de fiabil As vrea daca se poate sa mai aud niste pareri --- Mesaj completat în 04 Mar 2008 23:23 -------------Nimeni,nimic?????????? Editat Martie 4, 2008 de 1000f Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doarerau Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 (editat) si eu am unul(de fapt doua sc24) si sunt de aceiasi parere cu tine e o adevarata locomotiva pe doua roti,cine a avut una a simtit ce inseamna cbr 1000F Editat Aprilie 28, 2008 de doarerau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate