Xaiffer Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 In cartea mobrei spune asa: Presiune roata fata -> 29.0 psi (Dual & Solo Riding) Presiune roata spate -> 32.0 psi (Single Riding) /36 Dual Convertit PSI in BAR -> Roata fata -> 2.0 BAR Roata spate -> 2.5 BAR Convertor folosit: http://www.centauro-owners.com/articles/psibar.html Am bagat pe roata de fata 2.0 si pe spate un 2.3 , totusi nu e prea mult ? *mentionez ca motocicleta are 180KG... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EvO! Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 1 PSI = 0.06895 bar Am vazut niste baieti care aveau presiune la fel de mare...Nu este deloc mult!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nickthegreek Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 Nu e deloc mult ... la Intruder am 36PSI pe spate. Ideea e ca, la moto, presiunea trebuie sa fie suficient de mare pentru a mentine profilul anvelopei asa cum a fost proiectat ... gandeste'te ce se intampla daca atunci cand intrii pe viraj, pneul se deformeaza ... De obicei, presiunea recomandata difera de la un producator (de pneuri) la altul. Daca incalti moto cu pneul recomandat de fabricant, poti utiliza presiunea din carte, altfel e bine sa verifci si presiunea recomandata de producatorul de anvelpe pentru modelul respectiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xaiffer Postat Martie 6, 2008 Autor Share Postat Martie 6, 2008 Am inteles ok , va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate