calu Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 dragi comunisti un tovaras de incredere nu va tradeaza randurile dar fraternizeaza putin cu dusmanu ca sa treaca de gropile rusesti. ieri mi am luat yamaha xt 600 asa ca trebuie sa renunt la mezeuri ca sa mai achit din bugetul subtiat de endurescu. deci : 1 etz 125 1 etz 250 1 etz 251 de partea tehnica a motocicletelor va explic mai multe daca ma contactati. 125 e demontat caliattea de baza e ca ii merge motorul foarte bine. are doar rezervorul scos de pe el. carburatur de minsc consuma foarte putin dAR MAI TREBUIE LUAT LANT, PINION, foaie si baterie. saua e jerpelita, burete bun. actele sunt pe numele meu. nu mai are nici asigurare nici itp. ca n am mai mers cu el de 1 an 251 e in stare foarte buna. trebuie facut setul, piese bune vorbisem cu peter din cluj sa mi faca rost dar nu stiu cota cilindrului ca nu l am desfacut sa l masor . mai trebuie inlocuit un prezon de la cilindru. si de schimbat cablul de acceleratie. in rest merge de rupe. actele sunt pe numele lui mircea ca al lui a fost mot. daca mai exista rabdare in o luna jumate il repar nu mai are asigurare dar are itp 250 este cu motorul nou totul a fost schimbat inauntru ca nu am apucat sa umblu cu el. astept sa i schimbe releul si diodele electricianul. kit de lant nou. lantul este frantuzesc. baterie noua are asigurare si itp in rest nimic . asteapta rodajul poze n am acum dar caut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 si scorurile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 ma intereseaza mz de 125 .. da un pm cu pretul!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan17 Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 251 la ce pret e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calu Postat Martie 6, 2008 Autor Share Postat Martie 6, 2008 (editat) sunt ocupat toata ziua lucrez pe la otopeni pe camp va rog sa ma sunati si va explic mai multe, 0726 85 85 60. Editat Martie 6, 2008 de calu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 pe ce camp din otopeni lucrezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calu Postat Martie 7, 2008 Autor Share Postat Martie 7, 2008 pe ce camp din otopeni lucrezi? la magura la o casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 Exact prin zona stau si eu, daca vrei sa vezi niste nipruri esti invitatul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calu Postat Martie 7, 2008 Autor Share Postat Martie 7, 2008 Exact prin zona stau si eu, daca vrei sa vezi niste nipruri esti invitatul meu. paoi da si tu un nr de tel sau suna ma maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 te sun maine dupa ora 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calu Postat Martie 8, 2008 Autor Share Postat Martie 8, 2008 te sun maine dupa ora 2. m ai sunat ? ca m am dat prin padure ceva azi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate