Sari la conținut

Razvan17

Membru
  • Număr conținut

    116
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Razvan17

  1. Il cunosc de pe forum ca omul care dadea multe sfaturi tehnice, m-au ajutat mult postarile si blogul lui. L-am intalnit la intrunirea de la cabana Cuca. Dumnezeu sa-l ierte si sa se odineasca in pace!
  2. Razvan17

    Ij (izh)

    http://www.izhmoto.ru/10421048104410451054.html niste filme interesante
  3. Salut baieti, scuze ca schimb subiectul discutiei. De unde pot cumpara cauciucuri noi pentru Nipru? Se mai gasesc cele rusesti sau alte marci? Din ce imi amintesc dimensiunea este 3.75x19.
  4. Dupa o vineri seara la care am lucrat pana la 3 noaptea sa montez cupla cardanica de langa cutia de viteze am ajuns si eu la prima intrunire, prima pt mine. Era pacat sa nu particip mai ales ca s-a tinut la o aruncatura de bat de mine. Impresiile sunt pozitive si cu siguranta nu va ramane ultima la care voi fi prezent. Mai jos adaug cateva poze:
  5. eu folosesc fise de Daewoo espero, au in ele un cărbune si sunt flexibile. Am citit pe undeva pe forum ca sunt bune si cele de Logan chiar cu tot cu conectorul de la bujie. Sa ai grija sa verifici lungimea înainte sa le cumperi.» Post actualizat in 01 Aug 2014 21:50 Recomand k68. Eu am din alea ucrainene cu capac de aluminiu si le-am reglat doar prima data, apoi nu am avut ce sa le reprozez.
  6. Anul asta trebuie sa ma alatur si eu, mai ales ca este chiar langa mine. Ce trebuie sa aduc? Tuica e buna?
  7. Tocmai ce am pimit al doilea alternator de 600w pentru Nipru marca nea' Victor, comandat de mine pentru un prieten. Este impecabil. Multumesc nea' Victor! Apelati cu incredere daca aveti nevoie.
  8. Razvan17

    Ij (izh)

    E completa? Ai niste poze?
  9. Aripa spate e cam sifonata langa cardan. Exact la fel este si a mea. Asa au toate Niprele?
  10. Se poate radia daca o dezmembrezi sau daca faci dovada ca ai unde sa o depozitezi. Daca stai la casa cu curte, garaj...
  11. Toate aprecierile mele pentru nea' Victor (Rocknroll). Alternatorul de Tico, modificat de el pentru Nipru, merge brici. Nu am avut niciodata asa lumini pe motocicleta ca acum. L-am primit vopsit, curat ca nou si cu schema de montaj. Multumesc nea' Victor!
  12. Razvan17

    Ij (izh)

    Pentru rezervor si aripi e ok ce zici tu dar eu am Nipru cu atas. Barca e cam mare, nu merge prin posta.
  13. Razvan17

    Ij (izh)

    Aceeasi metoda, cu o pensula cu parul lung am vazut-o intru-un film despre fabrica Ural. Doamna de acolo trasa dungile manual pe un atas. Din pacate, Satu Mare este cam departe de mine.
  14. Razvan17

    Ij (izh)

    Te rog povesteste cum ai facut dungile albe. Tre' sa fac si eu la a mea.
  15. Vasile, vad ca ai motocicleta cu numar de Ag. Din ce oras esti?
  16. Razvan17

    URAL

    Un film documentar despe Ural http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=E3OeytBjfDA&NR=1 Pacat ca nu e si in engleza.
  17. Razvan17

    Ij (izh)

    Asa mi se pare si mie. Cred ca e acelasi.
  18. Varianta asta mi se pare cea mai "accesibila". De regula vopsitorul nu prea are rabdare pentru ele si nici nu prea vrea sa-si de silinta.
  19. Am gasit si eu, in motorul de la Nipra mea, unul la fel ca cel din poza a treia. In plus, al meu avea si pitting pe suprafata pe care calca cama.
  20. Nu e treaba ca imi place cu pensula, ma gandeam cum sa fac, cum mi-ar fi mai usor. Nu am mai facut niciodata treaba asta. De-aia cer pareri.
  21. Ma gandeam sa fac conturul cu banda adeziva de hartie si apoi sa dau cu pensula sau cu sprayul.
  22. Ionut, poti sa-mi faci niste poze mai de aproape cu dungile alea albe? Ma intereseaza in special lateralele atasului dar si aripile si rezervorul. Vreau sa-mi vopsesc Niprul si vreau sa fie cat mai aproape de varianta originala.
×
×
  • Creează nouă...