marius84 Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 (editat) tot eu sunt . cine are habar de capacitatea rezervei unui rezervor de kle 500 din 91 ? stie careva si doreste sa share ??? Editat Martie 5, 2008 de marius84 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bilutza Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 Sal. Vrei exact sau aproximativ? Aproximativ este 3 litri, exact este undeva pe la 2,85 Vorbeste despre cata benzina mai ai dupa ce treci pe rezerva. Si asta poti sa verifici singur: golesti rezervorul, mergi la pompa si il umpli. Treci pe normal. Cand ramane fara benzina si vrei sa treci pe rezerva, te duci din nou la pompa si o sa intre aprox 12 litri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius84 Postat Martie 6, 2008 Autor Share Postat Martie 6, 2008 Sal. Vrei exact sau aproximativ? Aproximativ este 3 litri, exact este undeva pe la 2,85 Vorbeste despre cata benzina mai ai dupa ce treci pe rezerva. Si asta poti sa verifici singur: golesti rezervorul, mergi la pompa si il umpli. Treci pe normal. Cand ramane fara benzina si vrei sa treci pe rezerva, te duci din nou la pompa si o sa intre aprox 12 litri. multumesc , acum stiu ce am de facut . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate