indispus Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 Salut! Am cumparat anvelopa si caut un service unde sa-mi dea roata jos si s-o monteze... eventual si o echilibrare. Exista vreun service capabil sa faca asa ceva in Militari? Am umblat ieri pe la vreo 3 service-uri mai maricele, dar nimeni nu se baga... cica sa dau eu roata jos, si ei doar imi pun anvelopa . Eventual pe undeva pe unde ati mai fost, si fac treaba buna... Merci! P.s.: In cel mai rau caz am sa ajung luni la AutoZone pe Buzesti (am sunat la ei, si baiatul de la moto nu este in weekend ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 vezi la suzuki (motor team) pe timisoara cum treci de plazza . vezi la autozone pe barbu vacarescu aproape de pipera tunari vezi la mymoto la service (sala de BGS de la politehnica si apacca) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate