Sari la conținut

indispus

INACTIV
  • Număr conținut

    151
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de indispus

  1. Salutare! Ma poate ajuta cineva cu urmatoarea informatie: ce dimensiuni are cheia de bujii pentru Hornet 2002? Merci!
  2. Lista de tricouri a fost updatata. Tricouri_v2.2.doc
  3. Foarte fain tricoul Cristi. La ce pret ar ajunge bucata? Codruta intreaba: exista si varianta de dama?
  4. Ne vedem la casa de bilete, cel tarziu la 08:30 Bafta!
  5. Salutare! Cum ramane diseara? La ce ora ne vedem, si unde? Cati suntem pana acum, care merg?
  6. Salut! Eu si Codruta venim sigur joi. Baga-ne pe lista . Bafta!
  7. Salutare! M-a lasat lantul de tot, si ma vad nevoit sa-l schimb . Caut un kit de lant de la DID, dar nu stiu ce model sa caut. Dupa ce trebuie sa ma uit? Exista vreo dimensiune, vreun cod, dupa care sa ma uit? Pe Louis am gasit asta. De unde se poate achizitiona din Bucuresti? Multumesc!
  8. LISTA pt plecare in septembrie 1)george05 2)stephon 3)thea 4)cristigh 5)indispus + prietena
  9. 1. Sorin - sorin 128 - ID Mess : sorin128, Telefon : 0721.240.806 2. Cristi - cristigh - ID Mess : cristigh2002, Telefon : 0726.676.355 3. Andrei - indispus - ID mess : andrei.susanu, Telefon: 0729.012.862 (0,99 centi / 30 sec, primele 3 sec gratuit)
  10. Salutare! Foarte faina intalnirea, in ciuda ploii care ne-a dat batai de cap vineri (la venire) si duminica (la plecare). Cred ca i-am facut tare fericiti pe baietii de la Paula's Ploiesti cu vanzarea combinezoanelor de ploaie. Am atasat cateva poze din camping si de la plimbarea catre Bran. Restul de poze le gasiti aici: http://www.indispus.ro/dirste/ Va astept si pe voi cu ce poze aveti. Bafta !
  11. Dap, se pare ca ploua in Brasov la aceasta ora. Live webcam: http://mybrasov.eu/, http://www.mobotix.ro/ro/camere_supraveghe...in_Romania.html
  12. Salut. Eu si prietena nu mai aparem asta seara... ploua prea urat . Daca discutati ceva important asta seara, va rog postati aici. Noi maine am vrea sa plecam spre Dirste, in functie de vreme. Bafta!
  13. Diseara ne vedem la program normal, la ora 20:00?
  14. Salutare! Ne strangem maine (joi) la ora 20:00 in Piata Constitutiei sa discutam mai multe aspecte legate de intalnire si sa rezolvam si cu banii? Norok!
  15. Salutare! Astazi este joi... se tine intalnirea saptamanala din piata constitutiei ? Cine se anunta pentru ora 20 ?
  16. Salut! Trece-ma si pe mine pe lista ta rog + prietena. La casuta am vrea si noi... Andrei. 0729.012.862 Bafta!
  17. Un topcase pentru un Hornet 600 din 2002 aveti idee pe unde pot gasi, si pe la ce bani?
  18. Salutare! Este cineva interesat de o excursie de doua zile sambata si duminca asta? Mai multe detalii aici. Va atasez trei poze facute la intalnirea de aseara... nu stiu cum i-am prins, dar toti sunt cu spatele in aceste poze . Bafta!
  19. andu_wasup, merci de info. yamaha woman, este un pic cam de dimineata pentru noi. Ne gandeam la o plecare in jur de 8:00 - 8:30. Totusi... nu este nimeni interesat de o excursie de 2 zile la Voineasa?
  20. Salutare! Cautam amatori de o excursie pentru sambata si duminica (20 si 21 iunie 2009). Traseul propus este urmatorul: Sambata: Bucuresti -> Pitesti -> Ramnicu Valcea -> Voineasa (DN7 + DN7A = aproximativ 240 Km). Duminica: Voineasa -> Ramnicu Valcea -> Pitesti -> Bucuresti (DN7A + DN7 = aproximativ 240 Km). sau Voineasa -> Sibiu -> Fagaras -> Sacele -> Ploiesti -> Bucuresti (aproximativ 350 Km). Viteza medie pe autostrada 120 - 130km/h... deci nu alergam tare. Pentru cazare nu am aranjat nimic, mergem pe premiza ca vom gasi undeva sa dormim. Pleacarea se va face din parcarea Metro Militari, sambata dimineata. Ora fixa de plecare ramane sa o stabilim. Exista amatori?
  21. Si vorbind de vitezometre, eu am urmatoarea problema: motor din 2002, bord din 2003 => lipsa functionalitate vitezometru. Mentionez ca turometrul si restul instrumentelor functioneaza. Cum pot rezolva problema? Bordul asteapta un semnal digital de la pinion, nu un cablu care se invarte...
  22. Salut George! Dupa simptome, tind sa cred ca problema ta tine de sincronizarea carburatoarelor, mai mult ca sigur... Du-te, fa-ti carburatia, si vei rezolva problema. Bafta!
  23. Problema ta clar tine de reglajul oglinzii. Nu este nevoie sa le schimbi. Am mers pe Hornet 2007 si nu am avut nimic de reprosat oglinziilor. Sfatul meu este sa incerci sa gasesti unghiul potrivit...
  24. Salutare! Ce ati spune despre o iesire cu viespile intr-un weekend, in mod organizat? Ori sa plecam sambata, dormim pe undeva, si revenim duminica, ori plecam dimineata si revenim seara. Ati fi dispusi sa participati la o astfel de iesire? Ceva idei legate de traseu / locatie? Bafta! P.S.: Va multumesc pentru informatii. Am luat legatura cu Romi3 pentru comanda
  25. Poi pe alea de pe Louis le-as vrea.... acum exact acel model il am pe motor si sunt foarte multumit. Unghiul de vizibilitate este foarte larg, si arata ok. Partea proasta este ca am avut husa pe motor, si un caine s-a pus sa-mi sfasie husa, punand presiune pe oglinda din dreapta... si s-a crapat plasticul chiar in zona de prindere, oarecum sta sa cada. Deci aceste oglinzi stau prost la capitolul rezistenta, plasticul fiind foarte nasol. Nu prea stiu cine sa aduca produse de pe Louis si rapid, si la un comision decent, si din Bucuresti. Aveti vreo experienta placuta cu un astfel de intermediar? Merci.
×
×
  • Creează nouă...