RKT Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Salutare In curand voi cumpara una dintre aceste modele.. ZX10 l-am gasit la un pret bun, gsxr-ul si cu r1 sunt mai scumpe , care din ele vi se pare ok ? In sensul : Ciclistica, frane, stabilitate, HP... fiabiliatea nu cred ca are rost sa o pun, de ceva ani incoace toate sunt fiabile.. Astept raspunsuri si argumente! Thanks , K5 ...ti-am zis pe mess de ce ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john_48_tiru Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 R1 alegere potrivita daca t intereseaza mai mult look-ul d terasa GSXR k 4 e ok , zx10 r si k 5 sunt singurele motoare la care ar trebui sa t gandesti Desigur daca nu ar fi bordul acela la zx10- r cu instrumentele d bord cam dificil d citit si spatele cam tare ptr utilizare stradala Eu asta as cauta zx10 r(motorul anului 2004 ) sau k 5 (motorul anului 2005) Bafta la alegere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaveBoy Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 ti-am mai zis si pe mess k5-u trage ca o bestie deci k5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretzeL Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 tot pe mess ti-am zis si eu de ce zx10r doar un amortizor de ghidon sa ii mai pui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R3Kin Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 k5 cea mai tare,zx 10 buna,peste r1 dar cu probleme de fiabilitate(am avut 2 model 2006 ambele cu scurgeri la motor pana in 10000km),r1 numai pt fitze si total imprevizibila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 k5 cea mai tare,zx 10 buna,peste r1 dar cu probleme de fiabilitate(am avut 2 model 2006 ambele cu scurgeri la motor pana in 10000km),r1 numai pt fitze si total imprevizibila. offtopic... rekin, gixeru` ala de la misu e de vanzare nu?? l`ai dat?? cu cat il dai ?? .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 Si'a cumparat azi zx10 2004 albastru:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate