crivat Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Salut, chiar cand ma bucuram ca vin la SMAEB cu motorul...buba: m-a lasat releul de incarcare. Asa cum se vede si in titlu, e vorba de un Transalp 600 din 1999. Intrebarea e fireasca: are cineva un releu de vanzare si il poate trimite ca sa ajunga in Iasi pana joi sau vineri cel tarziu? Platesc curierul rapid, logic. Thx. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi&Ade Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Salut, chiar cand ma bucuram ca vin la SMAEB cu motorul...buba: m-a lasat releul de incarcare. Asa cum se vede si in titlu, e vorba de un Transalp 600 din 1999. Intrebarea e fireasca: are cineva un releu de vanzare si il poate trimite ca sa ajunga in Iasi pana joi sau vineri cel tarziu? Platesc curierul rapid, logic. Thx. te pot ajuta cu releul de cbr 1000f daca se potrivesc evident pretul e 100 de euro Ride Safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 cauta pe forum userul "bruneticabv". are multe feluri de releuri, poate gasesti ce iti trebuie. eu tot de acolo mi-am luat cand am avut nevoie. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate