Sari la conținut

Putin Ajutor Plzzz!


Postări Recomandate

salut !

 

de curand am achizitionat o honda cbr 600 din `96

 

de cand am cumparat-o am avut prbl la pornire, se ineaca imediat.... dupa 3 zile am deprins spilu si am reusit sa o pornesc din prima, dar dupa 100-150 km a inceput sa imi mearga in 3 pistoane si sa scoata fum ..mult fum. Am pus bujii noi (ngk) sa redus din fum dar tot nu lucra in 4 (defapt cand lucra cand nu)

AM Primit raspuns de la un mecanic ca ar fi din cauza unui carburator infundat si de aceea nu lucra un piston, dar e dubios cu fumul acela.alta parere ca ar fi devina supapele....

 

astept pareri !

 

MULTUMESC ANTICIPAT!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

iti merge prost din cauza ca iti consuma ulei.....cred.....desi n-am mai auzit la honda cbr asa ceva....nush parerea mea...fumul iti inegreste bujiile si nu ti mai da scanteie calumea....dute la un service si nu incerca tu sa faci ceva

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

poate e ciupita garnit de q-lasa...

 

k asa e romanu cind face o prostie vinde motoreta...

 

 

 

 

neatzaa si multumesc de pareri, deci sa va explic mai pe larg treaba.....

 

am luat moto si am dus-o in garaj, dimineatza urmatoare dau sa o pornesc ...nimic scot bujiile si erau negre si ude ude , le ard o pornesc si plek la o plimbarika, dupa 2-3 zile a inceput sa scoata fum si sa lucre in 3 (precizez ca termocupla merge si nu sa supraincalzit motorul)

 

de atunci nu mai scap de fum si la pornire doar in 3 pleaka, eu nu ma pricep delok la mecanica asa ca sun pe tipu de unde am luat motoru si zice ca bujiile ar fi de vina. ma duk la el iau 4 bujii noi ngk 45 lei buc le pun si... aceiasi poveste ... lucra cand in 3 cand in 4 si fum alb albastrui parerea mea(parerea celorlalti ca e doar alb) sun la un prieten care are si el o honda ,vine vede si imi zice ca supapele ar fi de vina, spun ce am aflat la tipu de la care am luat moto si imi zice ca e imposibil si imi trimite un mecanic care dupa 5 min de privit, ascultat motor ca nu lucra un piston (de akolo deduce ca ar fi infundat carburatorul) si ramane ca sambata sa desfaca sa curete carburile.

 

(pornirea este o loterie in fiecare dimineatza ... dau soc la maxim dau relanti mare apoi o pornesc si in 10 sec tre sa o tin in gaz ca altfel moare si bineinteles se ineaca)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...