alex_miclean Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 la vara plec in grecia si ma intereseaza daca este nevoie de permis la scuterele de 49cc, sau la moto de 49cc va rog ajutatima. am cautat pe net dar nu am gasit niste informatii clare despre permis ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corado_c Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 este suficient sa ai carnet la tine, cat B e foarte bun, insa sincer iti sugerez sa ti iei masina. n ai ce face cu scuterul decat in oras, distantele sunt destul de mari intre orase si o sa ti fie greu pe scuter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 eu am inchiriat scuter si nu m-au intrebat decat de pasaport...asta in Creta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 (italia) iti cereau permisu de conducere cand inchiriai atv,scutere,bughy etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_miclean Postat Martie 13, 2008 Autor Share Postat Martie 13, 2008 ioi..........si daca nam permis ) noh am sa ma abtin de 2 roti 2 saptamani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corado_c Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 poti sa incerci insa pote reusesti insa iti spun ca mie, in creta, mi au cerut permisul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C.J. Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 in grecia un prieten de-al meu si-a inchiriat un peugeot TKR doar cu pasaportul....si nu l-a intrebat nimeni de altceva decat daca stie sa mearga. dar acolo la inchirieri era o romanca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate