romeo s.katana Postat Mai 5, 2005 Share Postat Mai 5, 2005 Am mai facut ceva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romeo s.katana Postat Mai 5, 2005 Autor Share Postat Mai 5, 2005 (editat) Shi in curand shi in familie ca shi partenera mea da examen shi o sa-si ia shi ea motor.Acu tot yo dar va tin la curent. Editat Mai 5, 2005 de romeo s.katana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Mai 5, 2005 Share Postat Mai 5, 2005 Frumoasa...frumoasa. E din 98 , sau dupa nu ? La f.f. multi km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romeo s.katana Postat Mai 22, 2005 Autor Share Postat Mai 22, 2005 (editat) Familia s-a intregit cu micutzul Aprilia AF1 de 125 pe care iubita mea o sa-l conduca dupa ce o sa-shi ia permis ( are maine examen ) . Atentzie la nr.4 daca o vedetzi pe strada sa shtitzi ca este incepatoare Editat Mai 22, 2005 de romeo s.katana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate