Sari la conținut

romeo s.katana

EX+
  • Număr conținut

    184
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de romeo s.katana

  1. Motorul are carenele zgariate, schimbatorul rupt shi semnalele, ceasurile din bord sparte ( l-am vazut) deci paguba e subtire shi oricum nu a costat decat 3000 Eu. Vina este a motociclistului incepator intrucat acolo tranvaiul are prioritate cand face stanga.
  2. Mai da shi tu de pomana la oamenii amaratzi cate ceva ca asta nu-i ghinion, o fi un semn ceva. In rest insanatoshire rapida-tzi doresc.
  3. Sa avetzi grija unul de celalalt.
  4. romeo s.katana

    iuhuhu

    Frumos, frumos. Bafta la drum.
  5. Ca tot veni vb de groapa, dupa ce treci de Mariot imediat in 10m pe banda a 2-a este un canal fara capac ( pe sensul inspre intersectzia cu Panduri) In rest insanatoshire grabnica motociclistului.
  6. Ma gandesc ca am putea asocia astfel de manifestari cu unele caritabile; Putem sa ne adunam mai multzi sa donam sange la un spital, sa donam nishte jucarii la o cresha, sa strangem ceva bani shi sa luam alimente la un camin de batrani, s.a.m.d. shi sa mediatizam aceste actziuni sa shtie lumea ca suntem shi noi inainte de toate oameni de omenie.
  7. Nu conteaza cine conduce mashina, important este ca R.C.A-ul sa fie pe nr. de inmatriculare al mashinii shi eshti despagubit de societatea de asigurari.
  8. Dar de unde shtii tu cum a fost perceput alaiul de ieri? Eshti intruchiparea opiniei publice?
  9. Ma incapatzanez sa va frec la melodie cu televizorul. Hai sa facem o statistica a accidentelor grave petrecute din inconshtientza conservarilor, s-o ducem la TV, sa ne caciulim la aia pe acolo s-o dea pe post la shtiri.In acest fel mai sensibilizam pe nea Gheorghe shi gospodina Maria asupra situatziei de pe strada.
  10. Cheia este la televizor, de ce sa chemam televiziunea la ceva legal sau ilegal shi sa nu ne ducem noi la ei cu ceva legal, un protest scris.
  11. Shi daca ne oprim intr-o parcare shi aprindem o lumanare care o sa fie rezultatul? Unde anume ne-am facut cunoscut of-ul sa-l shtie lumea ca yo nu intzeleg?
  12. Yo zic ca Tv-urile ne-au dezavantajat uneori prin denaturarea shtirilor shi yo zic ca acolo este rezolvarea.Hai sa facem un protest scris, bine ticluit, ne adunam in grupuri mici de motociclishti shi mergem la diverse televiziuni, vb. frumos shi civilizat shi-i rugam sa dea pe post of-ul nostru shi gata nu mai avem treaba cu Politzia cu autorizatzii etc.O fi bine ce zic?
  13. Imi permit sa te contrazic in cunoshtintza de cauza. Acu ceva ani fiind cu mashina am evitat in ultima clipa un prost care ieshise din parcare fara sa se asigure shi m-am proptit intr-un stalp de electricitate pt tranvaie.Dobitocul a vrut sa se tireze de acolo dar nishte taximetrishti l-au urmarit shi l-au blocat ceva mai sus pe strada.Am fost mai apoi la Udrishte ca yo aveam capatzana sparta de la oglinda unde s-a dovedit ca imbecilul lucra chiar acolo.Cu toate astea politzia a stabilit ca boul a produs accidentul, i-a dat amenda shi i-a suspendat permisul iar yo mi-am facut mashina pe R.C.A-ul lui pt ca el in inconshtientza lui a produs accidentul. P.S. Am evitat accidentul shi am preferat stalpul pt ca am vazut ca idiotul avea 2 copii in mashina shi am vrut sa-i protejez pe ei, iar prostul a vrut sa se tireze, e frumos?
  14. Indiferent ce se stabileshte, nu uitatzi sa chematzi nenii de la TV.
  15. Shi daca ne adunam mai multzi si ne impartzim in grupuri mai mici shi mergem cu nishte banere care la Guvern, care la TVR, care la PRO-TV, s.a.m.d. in acelashi timp ca doar nu o sa trimita jandarmi in 10 locuri sa ne imprashtie pe totzi? Shi ne facem cunoscute prin media doleantzele sa vada cat mai mult popor ce ne doare pe noi.
  16. Pai, tu in urma faptului ca mashina a ieshit in mijlocul drumului nu ai cazut pe jos? Deci tu ai avut accident provocat de catre shoferitzta, nu conteaza ca autovehicolele s-au atins sau nu.
×
×
  • Creează nouă...