If_97_AND Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Salut! am un ttr de 600 si am gasit ulei de la furk pe roata..ce credeti k are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Salut! am un ttr de 600 si am gasit ulei de la furk pe roata..ce credeti k are? Semeringurile probabil. Nu mai merge cu ea asa, ca daca-s futute semeringurile nu-i prea bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 cred k dak nu te uiti la furk sa vezi dak kurg semerinkurile adik dak skapa ulei nu ai fakt nik. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 cred k dak nu te uiti la furk sa vezi dak kurg semerinkurile adik dak skapa ulei nu ai fakt nik. nu te poti abtine? io cre' k am sa le raspund in rusa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate