gaescuionut Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 am cumparat de curind un scuter chin. se cheama xinling si stau in brasov si am o panta de urcat as vrea daca stie cineva cum se poate delimita sau cum sai cresc puterea in detrimentul vitezei am gasit pe net un pdf unde arata sai tai un fir ,sa umbli la carburator si sai scoti o saiba de la transmisie problema este ca nu am acelfir[roz],in carburator nu este la fel ca in poza iar la transmisie nu am acele inele. altcineva scria ca ar avea la variator o saiba ce ar trebui scoasa mecanicul de unde lam cump. a zis ca singurul limitatir este un oring si o saiba pe jiglorul de aer.lam scos si tot nimic nu mai stiu ce sa cred. daca stie cineva va rog ajutatima pt. ca altfel trebuie sal vind si miar parea rau va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gadjodilo17 Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 am cumparat de curind un scuter chin. se cheama xinling si stau in brasov si am o panta de urcat as vrea daca stie cineva cum se poate delimita sau cum sai cresc puterea in detrimentul vitezei am gasit pe net un pdf unde arata sai tai un fir ,sa umbli la carburator si sai scoti o saiba de la transmisie problema este ca nu am acelfir[roz],in carburator nu este la fel ca in poza iar la transmisie nu am acele inele. altcineva scria ca ar avea la variator o saiba ce ar trebui scoasa mecanicul de unde lam cump. a zis ca singurul limitatir este un oring si o saiba pe jiglorul de aer.lam scos si tot nimic nu mai stiu ce sa cred. daca stie cineva va rog ajutatima pt. ca altfel trebuie sal vind si miar parea rau va multumesc de curiozitate cat ai dat pe xinling? bafta la delimitat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 din pacate, ca sa poti urca panta, trebuie sa schimbi scuterul cu unul in 2 timpi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidmeister Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 as vrea daca stie cineva cum se poate delimita sau cum sai cresc puterea in detrimentul vitezei din pacate, ca sa poti urca panta, trebuie sa schimbi scuterul cu unul in 2 timpi pai vad ca vrea viteza ca sa aborde panta cu peste 55km/h k sa nu apuce sa ii moara motorul in varf.. la al meu de ex are o bucsa la variator pe care sta cureaua...poate sa mai aiba si o tabla peste capacul de la role care nu le lasa sa urce pana la capat ... un jigler mai mare (+reglaj aer) .. firul ala roz nu e la fel la toate scuterele..de ex la mine e verde dar nu recomand sa il tai decat in ultima faza pt k el limiteaza turatia motorului si cauzeaza uzarea prematura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pufosu Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 contacteazam la nr:0767161811 sau la ID: suzuki_cata si iti zic cum se delimiteaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate