Robi Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 De unde cumpar si io un piston pentru RS? un magazin,dealer ceva de piese aprilia. am cumparat de la cineva de pe forum si mi`a trimis prima data piston de honda mtx, l`am schimbat si acum mi`a trimis altu de suzuki gamma . banii inapoi stiu ca nu ii mai iau. daca are cineva nevoie de piston de suzuki gamma PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 urat ca se intampla astfel de lucruri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 United Motors Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 dami un pm! te pot eu ajuta cu piston! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thugradu Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 ambielaj stie cineva de unde pot lua pentru ROTAX 122 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 ambielaj stie cineva de unde pot lua pentru ROTAX 122 te pot ajuta si pe tine ! dami pm daca te intereseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 De unde esti cunoscut pe un baiat care are tot motoru de la un rs125 din 2006 o fost accidentat ..motoru e ok dami un PM cu id tau de mess si iti dau nr de tel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Martie 22, 2008 Autor Share Postat Martie 22, 2008 pana la urma cred ca o sa ma duc la Bucuresti sa imi cumpar. Acolo unde sa ma duc, United Motors ? poate imi cer vreo 200 de euro... Alt magazin mai stiti ? Sau sa ma duc in targ la vitan, gasesc ceva de calitate sau tot made in india cum e asta de il am sau pe vapor ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 Un piston e in jur de 4-5 milioane, original aprilia. Nu are rost sa-ti pui altceva, doar daca e aceeasi calitate, gen vertex. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate