csocso Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 VA salut. s-au facut poze din doua unghiuri iata cateva,zic eu, mai"interesante": In rest... no comment mi_174.avi mi_177.avi --- Mesaj completat în 17 Mar 2008 20:29 ------------- ...ca fapt divers: am reusit sa sa fac din "capra"un fel de "endurochopper" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 (editat) Editat Martie 19, 2008 de geza.benedekfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Biggy_Cbr125 Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 Foarte faine poze,dupa poze se vede ca va-ti distrat pe cinste,bafta si la mai multe excursi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 am reusit sa sa fac din "capra"un fel de "endurochopper" : Sa nu imi spuneti ca voi la fiecare iesire din asta rupeti cate un ghidon (care nu-i deloc ieftin) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Martie 20, 2008 Autor Share Postat Martie 20, 2008 Sa nu imi spuneti ca voi la fiecare iesire din asta rupeti cate un ghidon (care nu-i deloc ieftin) Numai periodic,si pe rand,cate unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 dar cum ai reusit sa il indoi asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Martie 20, 2008 Autor Share Postat Martie 20, 2008 (editat) dar cum ai reusit sa il indoi asa? Cu o poseta aproape "perfecta" /index.php?...;id=289438-ceva asemanator Editat Martie 20, 2008 de csocso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 Cu o poseta aproape "perfecta" Cum adica? se putea si mai bine???? Mai baieti va invidiez in fiecare we iesiti... si inca dormiti acasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Martie 20, 2008 Autor Share Postat Martie 20, 2008 Cum adica? se putea si mai bine???? Mai baieti va invidiez in fiecare we iesiti... si inca dormiti acasa? nu ne invidia,trage o fuga in we pana in Cristur,si Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate