Duffy_Duck Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 Mi-am luat si eu motor(in sfarsit)...Un thundercat din '98 (visul meu de incepator). Proprietarul a zis ca nu a avut timp sa lege alarma. Mi-a dat si cartea aia la ea dar scr4ie in italiana si habar nu am ce scrie acolo. Puteti cumva sa ma ajutati sa mio leg singur sau tre sa dau banii neaparat la un mecanic.Dau o daca voi reusi sa mio leg singur. Ms anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ierdna_17fzr Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 Mi-am luat si eu motor(in sfarsit)...Un thundercat din '98 (visul meu de incepator). Proprietarul a zis ca nu a avut timp sa lege alarma. Mi-a dat si cartea aia la ea dar scr4ie in italiana si habar nu am ce scrie acolo. Puteti cumva sa ma ajutati sa mio leg singur sau tre sa dau banii neaparat la un mecanic.Dau o daca voi reusi sa mio leg singur. Ms anticipat am si eu o yamaha dar este model mai vechi fzr 1000 si miam luat o alarma o montez si am sa iti spun instalatiile cam semana trepe legat un fir la becu de neutral un fir la + de la contact trebe legata la semnalizari..o montez si am sa iti dau un rspuns daca nu te descurci dute la cxineva care stie ca altfel poti are alarma:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 pai trebuie sa ai si schema. aia este baza. daca te descurci in engleza mai bine, fa o traducere din it in engleza: http://www.freetranslation.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 schema neaparat . la motor si la alarma . dupa ce le gasesti si nu te descurci , add me pe mess si poate o scoatem la capat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate